Hoe Rusland Dag Zal Worden Gevierd Op Kulikovo Field

Inhoudsopgave:

Hoe Rusland Dag Zal Worden Gevierd Op Kulikovo Field
Hoe Rusland Dag Zal Worden Gevierd Op Kulikovo Field

Video: Hoe Rusland Dag Zal Worden Gevierd Op Kulikovo Field

Video: Hoe Rusland Dag Zal Worden Gevierd Op Kulikovo Field
Video: Suzdal - Diamant van de Gouden Ring | De mooiste stad van Rusland | Wat te zien in Soezdal 2024, April
Anonim

De dag van Rusland wordt gevierd op 12 juni, toen de ondertekening van de soevereiniteitsverklaring van de RSFSR plaatsvond. Evenementen gewijd aan deze feestdag worden door het hele land gehouden, maar een van de meest interessante uitvoeringen wordt georganiseerd op Kulikovo Field.

Hoe Rusland Dag zal worden gevierd op Kulikovo Field
Hoe Rusland Dag zal worden gevierd op Kulikovo Field

instructies:

Stap 1

De viering van de Dag van Rusland op de Kulikovo-pool heeft een speciale betekenis. Het was inderdaad op deze plaats dat de troepen van het Moskouse vorstendom onder bevel van Dmitry Donskoy een noodlottige overwinning behaalden op de Tataars-Mongolen. Zo wordt een verband gelegd tussen de tijd - de wapenfeiten van het middeleeuwse Rusland en de veranderingen in de Russische staat van de moderne tijd.

Stap 2

Alle evenementen worden direct gehouden op de Dag van Rusland - 12 juni. Dat is handig voor toeristen, want deze dag is uitgeroepen tot feestdag. Het festivalprogramma is zeer divers. Kinderen zullen geïnteresseerd zijn in het vliegersfestival, dat bij mooi weer wordt gelanceerd.

Stap 3

Een kermis wordt gehouden op de Red Hill op het grondgebied van het veld. Daar kunt u producten kopen van de soorten volkskunst, typisch voor de regio Tula. Ook zullen er eet- en drinkgelegenheden worden georganiseerd.

Stap 4

Demonstratieprestaties van atleten van de club "Heroic Games" zullen ook deel uitmaken van het evenement. Je zult in staat zijn om echt Russisch worstelen in de volksstijl te zien, evenals verschillende soorten machtswedstrijden.

Stap 5

Tijdens de vakantie zal speciale aandacht worden besteed aan de rekruten van de Tula-regio van het lopende jaar. Voor hen zal een plechtig afscheid van het Russische leger worden georganiseerd.

Stap 6

De Dag van Rusland wordt afgesloten met een feestelijk avondconcert. Voor aanvang van het evenement is de exacte deelnemerslijst niet bekend, maar men kan net als voorgaande jaren een overvloed aan patriottische liederen in het repertoire van artiesten verwachten.

Stap 7

Tijdens de vakantie zijn ook musea geopend, bijvoorbeeld een expositie gewijd aan de strijd op het Kulikovo-veld. Het museum zelf bevindt zich in het dorp Monastyrshchino, niet ver van de plaats van de vakantie. En in het naburige dorp Epifan is er een verzameling huishoudelijke artikelen die verband houden met de geschiedenis van lokale kooplieden van de middeleeuwen tot de Oktoberrevolutie.

Aanbevolen: