Hoe Is De Dag Van De Belastingdienstmedewerkers In Wit-Rusland?

Hoe Is De Dag Van De Belastingdienstmedewerkers In Wit-Rusland?
Hoe Is De Dag Van De Belastingdienstmedewerkers In Wit-Rusland?

Video: Hoe Is De Dag Van De Belastingdienstmedewerkers In Wit-Rusland?

Video: Hoe Is De Dag Van De Belastingdienstmedewerkers In Wit-Rusland?
Video: Wit-Russische terrasjes 2024, Maart
Anonim

Het bestaan van de staat is ondenkbaar zonder de belastingdienst, zij ziet toe op de naleving van de belastingwetgeving, ziet toe op de tijdige en volledige overmaking van betalingen. In Wit-Rusland werd de staatsbelastingdienst op 2 april 1990 opgericht door een resolutie van de Raad van Ministers.

Hoe is de dag van de belastingdienstmedewerkers in Wit-Rusland?
Hoe is de dag van de belastingdienstmedewerkers in Wit-Rusland?

Sinds 1998 wordt jaarlijks een feestdag gevierd in Wit-Rusland - de dag van werknemers van de belastingdienst, het werd ingesteld bij het decreet van de president van de Republiek Wit-Rusland nr. 527 van 04.11.1998. Deze feestdag wordt ook op een andere manier genoemd - Belastinginspecteursdag, Belastinginspectiedag, Belastingdag, Belastingarbeidersdag.

De Dag van de Belastingdienst wordt bijvoorbeeld elke tweede zondag in juli gevierd, in 2012 viel deze dag op 8 juli. De president en andere functionarissen van het land feliciteren alle belastingambtenaren op deze dag en spreken hun dankbaarheid uit voor hun harde werk, maar noodzakelijk voor het land. Belastingambtenaren worden op deze dag ook gefeliciteerd door gewone burgers, met wie de belastinginspecteurs van dienst moeten communiceren.

Voor werknemers die hoge prestaties hebben geleverd op het gebied van arbeid, wordt een onderscheiding uitgereikt: de badge van het ministerie van Belastingen en Plichten van de Republiek Wit-Rusland "Vydatnik padatkovay-service". Het werd goedgekeurd door het decreet van de president van de Republiek Wit-Rusland nr. 268 van 10 juni 2005. Daarnaast worden de beste medewerkers in een plechtige sfeer onderscheiden met het Erecertificaat van het Ministerie van Belastingen en Plichten en de Commendation van de Minister van Belastingen en Plichten. Deze onderscheidingen zijn niet alleen herdenkingsmunten, maar gaan ook gepaard met financiële prikkels.

Meer dan 10.000 professionals vieren de Dag van de Belastingdienst in Wit-Rusland. De meeste werknemers zijn jongeren (werknemers onder de 40 jaar maken meer dan 65% van de totale loonsom uit), bovendien zijn ze opgeleid in hun specialiteit (88% van de werknemers is hoger opgeleid). Elk jaar verbeteren specialisten hun kwalificaties en krijgen ze hoger onderwijs. Elke burger van Wit-Rusland kan belastingambtenaar worden - hiervoor kunt u een passende opleiding volgen aan de Academie voor Management onder de president van de Republiek Wit-Rusland, aan de Wit-Russische Economische Universiteit en aan de economische faculteiten van andere universiteiten van de republiek.

Aanbevolen: