Hoe Collega's Op 1 April Toe Te Juichen

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's Op 1 April Toe Te Juichen
Hoe Collega's Op 1 April Toe Te Juichen

Video: Hoe Collega's Op 1 April Toe Te Juichen

Video: Hoe Collega's Op 1 April Toe Te Juichen
Video: Жакет крючком НЕЗАБУДКА мастер класс для начинающих. Вязание крючком - ГОРЛОВИНА. МК ЧАСТЬ 5 2024, Maart
Anonim

Op 1 april moet je extra voorzichtig zijn op het werk - zelfs de meest serieuze collega's zijn in staat een rally te organiseren. Maar zelfs als je het onderwerp van grappen wordt, moet je niet boos zijn. Je kunt beter vroeg naar kantoor komen en je collega's aanmoedigen met geslaagde grappen.

Hoe collega's op 1 april toe te juichen
Hoe collega's op 1 april toe te juichen

instructies:

Stap 1

Start een computerrel voor je collega's. Bijvoorbeeld, voor die werknemers wiens systeemblokken in de buurt zijn, wissel de muisposities - uiterlijk zal het onzichtbaar zijn, maar hun apparatuur zal zijn eigen leven gaan leiden.

Stap 2

Of je kunt dit doen: zet de computer van je buurman aan, maak een scherm van zijn bureaublad. Verberg echte mappen van het bureaublad op de meest onopvallende manier, bijvoorbeeld "Ongebruikte snelkoppelingen", en stel het scherm in als achtergrond. Dan hoef je alleen maar te kijken hoe de collega aan de slag gaat.

Stap 3

Voor de volgende trekking heb je dubbelzijdig plakband nodig. Lijm ze een muis, toetsenbord en glas op de tafel, pennen, potloden en stiften in de standaard - aan elkaar, de telefoonhoorn - aan het apparaat.

Stap 4

Als je een medewerker op kantoor hebt die graag herinneringen voor zichzelf schrijft, plak dan een groot aantal vooraf voorbereide stickers op zijn computerscherm en meng ze met echte memo's. Maak de inscripties, bijvoorbeeld: "Vergeet de kat niet te voeren!", "Is het geen tijd om wat thee te drinken?", "Waar is het salaris?", "Koop een teddybeer als cadeau voor de chef-kok", enz. Je kunt de auto van een van je collega's ook versieren met kleurrijke stickers. En de reactie van het slachtoffer op een grap kan worden gefilmd en aan hem worden gepresenteerd als morele compensatie.

Stap 5

Voor je volgende grap moet je een zwarte coltrui of shirt naar je werk dragen en een bal witte draad meenemen. Zonder de draad af te scheuren, met een naald of haak, trekt u deze naar de voorkant van het kledingstuk en steekt u de spoel zelf in uw broekzak. Een collega die je wil helpen, zal proberen de thread te verwijderen en zal dat niet kunnen. Het belangrijkste is om niet van tevoren te lachen.

Stap 6

Als je de kracht in het team hebt, kun je verklaren dat je vanaf nu elke dag gezondheidsbevorderende gymnastiek gaat doen met ondergeschikten. En leid het op 1 april op vrolijke muziek.

Aanbevolen: