Hoe De Kerstman Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kerstman Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen
Hoe De Kerstman Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Video: Hoe De Kerstman Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen

Video: Hoe De Kerstman Een Gelukkig Nieuwjaar Te Wensen
Video: Gelukkig Nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Sinterklaas viert, net als iedereen, het nieuwe jaar. Kinderen en volwassenen van over de hele wereld komen naar het thuisland van de sprookjesachtige tovenaar Veliky Ustyug om de sprookjesheld te feliciteren met deze prachtige vakantie en hem verschillende geschenken te geven.

Hoe de Kerstman een gelukkig nieuwjaar te wensen
Hoe de Kerstman een gelukkig nieuwjaar te wensen

instructies:

Stap 1

Koop van tevoren, vóór het begin van het nieuwe jaar, kaartjes voor Veliky Ustyug, gelegen in het Russische noorden (meestal loopt de route ernaartoe door Moskou op doorreis). Sinds 1999 is deze stad uitgeroepen tot de geboorteplaats van de All-Russian Father Frost.

Stap 2

Mocht u persoonlijk de sprookjesheld Santa Claus niet feliciteren, bereid dan een felicitatie op papier voor. De oude man leest graag brieven, vooral van kinderen. Daarom hebben de assistenten van de kerstman speciaal voor dit doel op de vakantiedagen een brievenbus opgehangen, waar iedereen een felicitatiebrief voor de sprookjesheld kan neerzetten. Van deze mogelijkheid wordt met veel plezier gebruik gemaakt door zowel de lokale bevolking als toeristen.

Stap 3

Ontvang een nieuwjaarscadeau, niet alleen voor de kerstman, maar ook voor het sneeuwmeisje, zijn geliefde kleindochter. Zoals je weet, is ze echter dol op snoep, zoals alle kinderen. En de grootvader van Snegurochka geeft haar elk jaar een geschenk in de vorm van een enorm snoepje met magische eigenschappen. Het is bekend dat wie deze zoetheid proeft, vriendelijker zal worden, en hij zal een verlangen hebben om goede daden te doen, en zijn ziel zal gevuld zijn met vreugde. Het beste cadeau voor de kerstman is een slee. Van jaar tot jaar ontvangt hij ze van zijn vrienden.

Stap 4

De kerstman kijkt graag felicitaties in de ogen, daarom geef je de held van sprookjes persoonlijk een geschenk (beter met je eigen handen gemaakt) tijdens de viering.

Stap 5

Vergeet niet een kostuum voor het nieuwjaarscarnaval te kopen of te naaien, want op de prachtige nieuwjaarsvakantie feliciteren alle kinderen in de afbeeldingen van sprookjeshelden en wezens de kerstman, zodat ze minstens één dag in de wereld van wonderen.

Stap 6

Als je niet in de gelegenheid bent om naar de sprookjesheld te komen en hem persoonlijk te feliciteren, kun je hem een brief schrijven op internet of per post naar Rusland sturen op het adres 162390, Regio Vologda, Veliky Ustyug, Postbus 10 "Huis van de Kerstman".

Aanbevolen: