Hoe Maak Je Je Eigen Kerstcadeaus

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Kerstcadeaus
Hoe Maak Je Je Eigen Kerstcadeaus

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Kerstcadeaus

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Kerstcadeaus
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Maart
Anonim

Oudejaarsavond is een tijd waarin mensen met haast gaan winkelen en allerlei cadeaus kopen voor familie, vrienden en collega's. Desalniettemin, als u van tevoren begint met de voorbereidingen voor de vakantie, kunnen veel geschenken met uw eigen handen worden gemaakt, terwijl u een aanzienlijk bedrag bespaart en van het proces geniet.

Hoe maak je je eigen kerstcadeaus
Hoe maak je je eigen kerstcadeaus

Het is nodig

  • - overgebleven garen;
  • - haak;
  • - vulmiddel;
  • - kralen;
  • - kunststof.

instructies:

Stap 1

Haak een grappig kerstboompje. Om dit te doen, heb je restjes garen nodig, bij voorkeur in verschillende tinten groen, maar in het algemeen is alles voldoende, omdat het nieuwe jaar een tijd van wonderen is, wat betekent dat de boom elke kleur kan hebben.

Stap 2

De spar wordt gebreid in de vorm van een kegel en elke rij wordt vier keer herhaald. Bind zes kettingsteken. Je hebt ook zes steken voor de volgende drie rijen. Brei vervolgens twee in elk van de lussen van de vorige rij, brei een rij van twaalf lussen en herhaal dit ook vier keer. Brei twee in elke tweede lus, brei een rij van achttien lussen. Voeg na vier herhalingen opnieuw zes lussen toe. Zo kunt u de kerstboom op de gewenste hoogte breien. Je kunt de draden ook afwisselen voor een leuke, gestreepte boom.

Stap 3

Bind nu de onderkant van de boom - een cirkel. Begin met zes kettingsteken, gesloten in een ring, brei dan twaalf, in de derde rij - vierentwintig, en dus elke cirkel, verdubbel het aantal lussen totdat het de gewenste diameter heeft.

Stap 4

Naai de onderkant van de boom aan de kegel en vul het speelgoed met vulmiddel. Je kunt je boom versieren met witte of gouden kralen, en een touwtje aan de bovenkant naaien zodat de boom als decoratie kan worden opgehangen of als sleutelhanger kan worden gebruikt.

Stap 5

Dieren - symbolen van het jaar zijn perfect als handgemaakt cadeau. Om een mascottedier te maken, koop je plastic en begin je met het beeldhouwen van draken, slangen en grappige honden. Als je niet zeker bent van je capaciteiten, zoek dan op internet naar masterclasses. Aan de vooravond van de vakantie delen ervaren vakvrouwen graag met iedereen die de meesters van het volgende jaar wil vormen.

Stap 6

Nadat je een souvenir hebt gemaakt, doe je deze in de oven op een temperatuur van ongeveer 120 graden (de exacte temperatuur zie je op de plastic verpakking, want die kan per merk verschillen) en laat je hem daar een half uur staan. Dat is alles, een doe-het-zelf cadeau staat klaar.

Aanbevolen: