Hoe Breng Je Een Alumniavond Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Alumniavond Door?
Hoe Breng Je Een Alumniavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Alumniavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Alumniavond Door?
Video: Maak jij als mentor het verschil voor een ambitieuze student? 2024, April
Anonim

Ontmoeting van afgestudeerden … Deze vreugdevolle gebeurtenis komt niet vaak voor en verzamelt niet iedereen die ooit is afgestudeerd aan de muren van hun favoriete school of gymnasium. Maar in de ziel van iedereen die minstens één keer zo'n vakantie heeft bijgewoond, blijft er een onuitblusbaar licht van liefde voor zijn klas voor alle resterende jaren. Want een mens keert voor één dag weer terug naar die heerlijke onbezorgde tijd. Hoe organiseer je een alumnibijeenkomst zodat het echt een avond van zielseenheid wordt.

Hoe breng je een alumniavond door?
Hoe breng je een alumniavond door?

instructies:

Stap 1

Zoek eerst de coördinaten van iedereen met wie je hebt gestudeerd. Deze gegevens kunnen afkomstig zijn van docenten die contact hebben met alumni of in dezelfde stad wonen, of van andere klasgenoten. Met de komst van verschillende sociale netwerken wordt het gemakkelijk om iedereen op de hoogte te stellen van de aanstaande vergadering, je hoeft je alleen maar te registreren.

Stap 2

Denk na over de ontmoetingsplaats en bepaal de materiaalkosten voor de avond. Dit bedrag is inclusief bloemen en cadeaus voor leraren of een onderwijsinstelling, het huren van een café of het kopen van boodschappen als je een vakantie in de natuur gaat vieren. Vergeet bovendien geen schattige souvenirs voor iedereen die komt - ze zullen hen nog vele jaren herinneren aan de vorige ontmoeting. En deel het bedrag door iedereen die zeker komt - laat ze het overmaken op je bankkaart.

Stap 3

Vergeet de thematische component van de avond niet, zodat het niet gebeurt dat iedereen in hetzelfde publiek zit en niet weet waar te beginnen. Misschien wordt het een gedicht of een lied dat ooit het volkslied van de school was - jij beslist, maar de presentator-toastmaster moet bij het evenement aanwezig zijn. Anders wordt het verwarring en wanneer iedereen zich oude grappen en grappige incidenten begint te herinneren, wordt iemand vergeten en leer je vandaag niets over elkaars leven. Geef plechtig het woord aan de docenten - laat ze zich herinneren hoe je in groep 11 zat. En hang grappige muurkranten op met grappige foto's van vroeger.

Stap 4

Bepaal welke actie centraal staat in uw vergadering. Misschien besluit je een steegje te beginnen en appelbomen te planten in de schooltuin. Of misschien speel je het komische spel "Wat? Waar? Wanneer?" - alumni versus docenten, of bekijk samen de beste beelden van het schoolbal. Als alternatief kun je een geïmproviseerde wedstrijd "Hallo, we zijn op zoek naar talenten" organiseren en kant-en-klare folders met opdrachten uitdelen (zing een liedje over school, vertel een couplet of nodig de regisseur uit voor een slow dance). Als je elkaar in een café ontmoet, leuke spelletjes en wedstrijden oppikt, kun je een sprookje naspelen. En zorg ervoor dat je 's ochtends de zonsopgang ontmoet!

Aanbevolen: