Hoe Pas Je Jonggehuwden Feliciteren Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Pas Je Jonggehuwden Feliciteren Op Een Bruiloft?
Hoe Pas Je Jonggehuwden Feliciteren Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Pas Je Jonggehuwden Feliciteren Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Pas Je Jonggehuwden Feliciteren Op Een Bruiloft?
Video: Soorten Mensen Op Bruiloften / Ex Op Een Bruiloft 2024, April
Anonim

Bij het regelen van een bruiloft maken de pasgetrouwden niet alleen een vakantie voor zichzelf, maar ook voor de gasten. Maar gasten zijn vaak beperkt tot standaard begroetingen die niet van elkaar verschillen. Waarom niet afstappen van deze traditie en iets origineels bedenken?

Hoe pas je jonggehuwden feliciteren op een bruiloft?
Hoe pas je jonggehuwden feliciteren op een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Als je de pasgetrouwden op een ongebruikelijke manier wilt feliciteren, geef ze dan een doos eieren gemaakt van chocolade. Open de eieren met een gewoon mes en doe er kleine cadeautjes in, sluit ze met een heet mes en wikkel ze in. Ouders kunnen bijvoorbeeld auto- of appartementsleutels in een van de eieren doen. Je kunt ook geld in elk ei doen. Het zou ongebruikelijk zijn om zo'n geschenk van meerdere gasten tegelijk te presenteren. Nadat ze regelmatig chocolade hebben ontvangen, zullen de pasgetrouwden verrast zijn daar meer substantiële geschenken te vinden.

Stap 2

Om de pasgetrouwden op een ongebruikelijke manier te feliciteren, bestelt u speciale sieraden voor hen om hun paar te symboliseren. Dit kunnen hangers zijn in de vorm van hun naam of mooie gegraveerde medaillons waarin foto's kunnen worden gestoken.

Stap 3

Je kunt het bruidspaar prachtig feliciteren met de bruiloft door ze te voorzien van vuurwerk of een luchtlantaarn. Als het donker wordt, zullen jonge mensen met gasten blij zijn om de prachtige lichtshow of het symbool van hun liefde in de lucht te bewonderen.

Stap 4

Om de jongeren prachtig te feliciteren, verander je de woorden van een beroemd lied in een felicitatie die alleen voor dit paar is bedoeld. Zing het lied terwijl je het geschenk overhandigt. Beter nog, verkleed je voor de show als de artiest wiens lied je hebt aangepast voor felicitaties. De jongeren zullen tevreden zijn. Bovendien blijft het bewijs van de ongewone felicitatie op de video staan.

Stap 5

Zadel een diavoorstelling van gezamenlijke foto's van het paar op, voorzie het van grappige opmerkingen en laat het aan gasten en geliefden zien door een geschenk te geven. Natuurlijk zal deze presentatie nog lang in de archieven van de pasgetrouwden blijven. Een boek over het liefdesverhaal van jonge mensen zal een soortgelijk effect hebben.

Stap 6

Om het bruidspaar op een originele manier te feliciteren op de bruiloft, nodigt u dansers, clowns of acrobaten uit die een prachtig optreden zullen geven. Aangezien de geliefden het huwelijksscenario uit hun hoofd kennen, zal deze 'retraite als een verrassing voor hen komen. Vergeet vooral niet om de toastmeester te waarschuwen voor een ongewone felicitatie.

Aanbevolen: