Hoe U Uw Online Vrienden Kunt Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Online Vrienden Kunt Feliciteren
Hoe U Uw Online Vrienden Kunt Feliciteren

Video: Hoe U Uw Online Vrienden Kunt Feliciteren

Video: Hoe U Uw Online Vrienden Kunt Feliciteren
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Wanneer de tijd voor de vakantie komt, rijst de eeuwige vraag: "Hoe feliciteer je een vriend?" Als een persoon niet in de buurt woont, kunt u dit het beste via internet doen. Er zijn verschillende originele en vrij effectieve manieren om dit te doen.

Hoe u uw online vrienden kunt feliciteren
Hoe u uw online vrienden kunt feliciteren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om een elektronische ansichtkaart te sturen. Er zijn talloze gratis en betaalde sites die een verscheidenheid aan kant-en-klare ansichtkaarten aanbieden voor elke gelegenheid. Het enige dat overblijft is om naar de site te gaan, een kaart te kiezen die je dierbaar is, een felicitatie te schrijven en deze naar de e-mail van je vriend te sturen. Veel sites bieden ook een functie voor vertraagde levering. Daarom, als je bang bent dat je in de hectische dagen misschien vergeet iemand te feliciteren, schrijf dan nu en stuur. En de kaart komt op de juiste dag.

Stap 2

Als je barst van het verlangen om iets met je eigen handen te doen, dan is er een kans om je creativiteit en organisatorische vaardigheden te tonen. Stuur felicitaties niet alleen van jezelf, maar combineer de liefde en het respect van al je vrienden. Bovendien is het nu helemaal niet moeilijk. Het volstaat om naar de pagina van een vriend in een van de sociale netwerken te gaan en alle gegevens verschijnen onmiddellijk. Schrijf naar andere contacten en nodig ze uit om te groeperen en iets te regelen.

Stap 3

Er zijn veel opties, bijvoorbeeld de woorden "gefeliciteerd" verdelen onder degenen die het ermee eens zijn, uw brief op een stuk papier schrijven en er een foto mee maken. Dump alle foto's naar iemand met op zijn minst basiskennis van Photoshop. Het zal alles in één foto lijmen en kan worden verzonden. Verrassing is gegarandeerd.

Stap 4

U kunt hetzelfde idee gebruiken voor audio en video. Zeg warme en vriendelijke woorden en combineer alle felicitaties in een speciaal computerprogramma. Dit cadeau zal speciaal zijn als het wordt verzonden door vrienden op internet, die de persoon alleen op de foto heeft gezien. Stel je de vreugde voor van degene die de verrassing ontving toen hij de geanimeerde avatars zag.

Stap 5

Je kunt een echte video over de gefeliciteerde persoon en zijn vrienden bewerken. Zo'n geschenk zal zeker veel tijd kosten, maar het is het waard. Pak allereerst prachtige ansichtkaarten en emotionele aforismen op die het hele scala aan gevoelens uitdrukken. Daarna een mooie melodie. Het is trouwens heel belangrijk: slechte muziek kan zelfs de mooiste film verpesten.

Stap 6

De belangrijkste taak is het verzamelen van foto's van de gefeliciteerde persoon van de vroegste tot de laatste. Met de hulp van enkelen kun je immers over een heel leven vertellen. Zoek hulp bij familie en vrienden via sociale netwerken, en zij zullen je zeker helpen. Laad al het verzamelde materiaal in Movie Maker en het cadeau is klaar.

Stap 7

De volgende stap is om het materiaal op internet te plaatsen en aan de geadresseerde te tonen. Dit is ook niet moeilijk. Het is voldoende om de diensten van elke video-hosting te gebruiken en een link naar de geposte video naar al je vrienden te sturen. U hoeft niet bang te zijn dat de video door de hele wereld gezien kan worden. Als je wilt, kun je alleen een select aantal mensen toegang geven. Je kunt je wenden tot speciale sites die je meesterwerk tegen een kleine vergoeding zullen hosten, of zelfs helpen bij het maken van een speciale felicitatiepagina. En sommigen kunnen ervoor zorgen dat felicitaties in de TOP-3 of TOP-10 in zoekmachines staan.

Aanbevolen: