Wat Zijn De Tekens Van Het Nieuwe Jaar?

Wat Zijn De Tekens Van Het Nieuwe Jaar?
Wat Zijn De Tekens Van Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Zijn De Tekens Van Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Zijn De Tekens Van Het Nieuwe Jaar?
Video: Het Grote Ontwaken FB grotere plaatje en energie wereldwijd 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvoortekenen en bijgeloof blijven, ondanks de snelle veranderingen in de moderne wereld, nog steeds bestaan in de hoofden van een Russische persoon.

Wat zijn de tekens van het nieuwe jaar?
Wat zijn de tekens van het nieuwe jaar?

Van oudsher is het nieuwe jaar een feestdag waar iedereen, zonder uitzondering, op zit te wachten: zowel volwassenen als kinderen. Het is in de nacht van 31 december op 1 januari van elk jaar dat ze wensen doen, dromen van magie en proberen alle rituelen van het vieren van het nieuwe jaar in acht te nemen, want "als je het nieuwe jaar viert, zul je het besteden."

Om er in het komende jaar in het leven vreugde, geluk, gezondheid, geluk en welzijn te zijn, moet je enkele tekens kennen:

Voor financieel geluk

Betaal alle schulden af en voltooi onafgemaakte zaken, anders gaat het hele volgende jaar voorbij in armoede en geldgebrek. Het is ook niet aan te raden om op oudejaarsavond te lenen, als er een mogelijkheid is, dan kun je gewoon geld of dingen doneren aan mensen in nood.

Op oudejaarsavond moet je een bankbiljet of munten in je zak steken.

Voor blijdschap

Vergeef oude beledigingen en stuur slechte gebeurtenissen van het afgelopen jaar naar het "archief". Onder het klokkenspel, om tijd te hebben om wensen te doen, alleen puur en helder, vraag het leven oprecht om de belichaming van wat werd bedacht. Een minuut voor het nieuwe jaar moet je een citrusvrucht nemen, deze schillen en onder de boom leggen.

Voor welzijn

Doe aan de vooravond van de vakantie een algemene schoonmaak van het huis met de inspanningen van alle gezinsleden, bind een natuurlijke bezem vast met een rood lint en laat deze met het handvat naar beneden op zijn gebruikelijke plaats. Op 1 januari kun je geen werk doen: schoonmaken, wassen, strijken, anders kun je het hele jaar in problemen en moeilijkheden doorbrengen.

Het is correct om de kerstboom te versieren, rekening houdend met de betekenis van de kleur van decoraties en speelgoed: voor gezondheid - groen, voor stabiliteit - goud, voor rijkdom - blauw, voor liefde en romantische relaties - rood.

Om overvloed aan te trekken

Maak nieuwe mooie kleding klaar voor oudejaarsavond en doe oude kleding, schoenen en andere onnodige dingen weg. Dek een rijke tafel met een grote verscheidenheid aan gerechten en desserts voor een "weldoorvoed" leven. Laat granen, brood, fruit en noten zonder mankeren op tafel staan: dit alles symboliseert gezondheid en welvaart.

Voor goede gezondheid

Vrouwen worden geadviseerd door volksborden om voor 12 uur een sjaal of sjaal om hun schouders te doen en ze af te gooien met de laatste bel, dan blijven alle ziekten en problemen tot het verleden. Als iemand op oudejaarsavond niest, zijn ze gezond en gelukkig.

Het geloven of niet geloven van volksvoortekenen is een persoonlijke zaak voor iedereen, maar er zijn veel positieve en constructieve begin in de bovenstaande rituelen, waardoor de voorbereiding en de ontmoeting van het nieuwe jaar een onvergetelijke en interessante gezinsvakantie wordt.

Aanbevolen: