Zo Wens Je Je Geliefde Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Geliefde Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Geliefde Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Geliefde Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Geliefde Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

Laat uw geliefde een heel jaar lang de viering van het nieuwe jaar herinneren. Geef hem een originele felicitatie, gelukkig zijn er veel mogelijkheden om de klassieke uitwisseling van geschenken onder het klokkenspel te weigeren.

Originele gelukkige nieuwjaarswensen voor je geliefde
Originele gelukkige nieuwjaarswensen voor je geliefde

Banale cadeaus en geschenken, waarvan de aankoop vooraf in de familieraad wordt besproken, zullen de familiebanden niet versterken. En het is prettiger om tijdens de feestdagen voor verrassingen te komen staan dan een cadeau dat lijkt op een op tijd uitbetaald salaris. En trouwens, aangename verrassingen op oudejaarsavond zijn niet alleen geliefd bij vrouwen, maar ook bij mannen.

Eerste afspraakje

Het maakt niet uit of je kinderen hebt en hoe oud ze zijn, ze kunnen een paar uur zonder ouders zijn onder toezicht van een oppas of oma, en je geeft je geliefde de allereerste date in het nieuwe jaar.

Alleen jij hoeft je onmerkbaar op een verrassing voor te bereiden. Laat de tafels, zoals altijd, barsten van het eten, de outfits glanzen en de kerstboom schittert. De geliefde moet erachter komen dat hij pas na de bel wordt uitgenodigd voor de eerste date.

U kunt ook een date hebben in de volgende kamer. De plaats maakt niet uit. Het feit dat je hem uitnodigt om je heer te worden, is belangrijk. In de Slavische wereld heeft gendergelijkheid geen wortel geschoten, wat correct is, maar een keer per jaar kun je kracht in jezelf vinden en hem uitnodigen voor een witte dans. En laat de privédans en gepassioneerde seks een felicitatiegeschenk worden, mannen zijn er dol op.

Wie ben jij, masker?

Gefeliciteerd optie voor een groot bedrijf. Als iedereen samenzweert en maskers opzet. Maar je geliefde hoeft niet te weten onder welk masker jij je verstopt. Vriendinnen zouden op hun beurt, vóór het klokkenspel, je geliefde voorzichtig naar je toe moeten leiden met tips en knipogen. De apotheose van felicitaties - hij zoekt je in een aparte kamer en vindt zijn prinses, een fles champagne en een nacht vol lekkernijen.

Makkelijker kan niet

Weet hij al wat je hem gaat geven? Geweldig, ook al denkt hij van wel, het speelt je in de kaart. En naast het al afgesproken cadeau, koop je voor je geliefde iets waar hij lang van heeft gedroomd, maar niet durfde te kopen. De grootste moeilijkheid is om te begrijpen wat de schattige echt wil.

De klokken slaan aan. Je wisselt mooi verpakte dozen en warme woorden uit. Maar dan bedenk je dat je vergeten bent iets uit de keuken mee te nemen en je man om hulp vraagt. stuur het natuurlijk precies daar waar de ingepakte en ondertekende verrassing is verborgen.

Voor ieders plezier

Wil je een eenvoudig positief? En er is zo'n idee. Schrijf een gedicht, sprookje of fabel voor je geliefde met hem in de hoofdrol. Versier je creativiteit in de vorm van een mooie folder of brochure, als het formaat het toelaat, en geef hem na het lezen van het adres aan je geliefde zo'n aanvulling op het hoofdgeschenk. Je kunt tijdens de viering ook periodiek op een kruk klimmen en korte felicitaties voor je geliefde reciteren. Maar dit idee is alleen geschikt voor stellen met een goed gevoel voor humor.

Aanbevolen: