Wat Geef Je De School Voor Het Jubileum?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je De School Voor Het Jubileum?
Wat Geef Je De School Voor Het Jubileum?

Video: Wat Geef Je De School Voor Het Jubileum?

Video: Wat Geef Je De School Voor Het Jubileum?
Video: Digitale rondleiding SB De Letter Lagere school 2024, Mei
Anonim

Op school brengt een persoon een van de prachtige tijden in zijn leven door - de kindertijd, die soepel overgaat in de adolescentie. En voor deze periode wordt de school een tweede thuis, waar je altijd begrepen en ondersteund wordt. Daarom wordt de verjaardag van de school gezien als zijn eigen feestdag, en daarom moet het geschenk bij deze gelegenheid speciaal en belangrijk zijn.

Wat de school te geven voor het jubileum?
Wat de school te geven voor het jubileum?

Creatieve geschenken

Het idee om een grandioos concert te creëren is heel gebruikelijk, waarbij zowel de leerlingen als hun ouders als de docenten zelf betrokken worden. Maar het is natuurlijk beter als het script van de vakantie door de kinderen zelf wordt uitgedacht, daarmee zullen ze de leerkrachten en het schoolbestuur verrassen. De nummers in het concert kunnen heel divers zijn: dans, acteren, zang. Je kunt dit met nog meer enthousiasme benaderen en bijvoorbeeld een cake bakken in de vorm van een school of iets dat het symboliseert - zo'n geschenk zal voor altijd in je geheugen blijven. Naast het concert kunnen de leerlingen een felicitatiekrant trekken en ophangen in de schoolgangen.

Memorabele geschenken

Hiertoe behoren verschillende medailles, bekers, certificaten - dat wil zeggen, wat te zien is binnen de muren van de school, vele jaren na het jubileum. Vooral gebruikelijk bij dergelijke geschenken is een beker waarop een felicitatie-inscriptie kan worden gegraveerd. Diploma's kunnen worden besteld voor elke leraar en in het bijzonder voor het schoolhoofd, die graag verneemt dat ze een integraal onderdeel van deze viering zijn.

Praktische geschenken

Maar vergeet niet dat de school vaak een aantal dingen nodig heeft die bijdragen aan de ontwikkeling ervan, evenals hulp bij de educatieve activiteiten van de studenten zelf. Het kan bijvoorbeeld een projector en een interactief whiteboard zijn - zo'n apparaat is erg handig, omdat de informatie die in de les wordt gepresenteerd, kan worden aangevuld met beelden (presentaties, enz.). Computers zijn een vrij duur geschenk, maar als er een kans is, zal de school alleen maar dankbaar zijn: computertechnologieën staan niet stil en in de moderne wereld kan men niet zonder het gebruik ervan, vooral bij educatieve activiteiten. Natuurlijk kan elke leerling dit thuis gebruiken, maar als hem vooraf de essentie van het werken op een computer op school wordt uitgelegd, zal het productiever zijn.

Elk geschenk zal aangenaam en gedenkwaardig zijn, ongeacht het budget dat eraan wordt besteed. Zelfs een eenvoudige getekende ansichtkaart van een eersteklasser zal erg duur zijn als deze vanuit het hart wordt getekend. En het jubileum wordt knallend gevierd!

Aanbevolen: