Hoe Organiseer Je Een Schoolfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Schoolfeest?
Hoe Organiseer Je Een Schoolfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Schoolfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Schoolfeest?
Video: Instructiefilm "Hoe organiseer ik een alcoholvrij schoolfeest?" 2024, Mei
Anonim

Het afstudeerfeest is de mooiste gebeurtenis in het leven van een student, dus je moet de organisatie ervan op een zeer verantwoordelijke manier benaderen. Het afscheid van school en de intrede in de volwassenheid moeten op het hoogste niveau zijn.

Hoe organiseer je een schoolfeest?
Hoe organiseer je een schoolfeest?

instructies:

Stap 1

De organisatie van het schoolbal begint met een ouder-leraarbijeenkomst, waarbij ouders heftig ruzie maken over de locatie van het schoolbal, de datum en natuurlijk het budget. Nadat u de belangrijkste organisatorische punten hebt behandeld, moet u over alle kleine dingen nadenken.

Stap 2

Het afstudeerfeest bestaat in de regel uit twee delen: het officiële en het eigenlijke feest. Het eerste deel van de avond is heel ontroerend en oprecht: de leraren vertellen hoe moeilijk het voor hen is om afscheid te nemen, dat deze editie de beste was in de geschiedenis van de school, iemand zou kunnen huilen. In dit deel is er ook de presentatie van certificaten van volwassenheid, "gekruid" met een klein theatraal programma.

Stap 3

Nadat de ambtenarij klaar is, gaan de afgestudeerden naar het restaurant, waar de jongens meestal plezier hebben tot het ochtendgloren. Voor het feest wordt een presentator ingehuurd, die moet nadenken over het scenario van de avond, wedstrijden, grappen en verschillende quizzen. Voor het dansgedeelte van de avond wordt een DJ geselecteerd, die de hele avond vurige muziek draait op de draaitafels. Je kunt het plezier op de dansvloer aanvullen met een stroboscoop, rook, zeepbellen, kleurrijke lichten.

Stap 4

Vergeet ook niet het uiterlijk van de feestzaal, waarin het feest zal plaatsvinden. Het kan worden versierd met kleurrijke ballonnen, linten, foto's van afgestudeerden, verschillende klatergoud en confetti.

Stap 5

Afstuderen moet onvergetelijk zijn. Nodig een fotograaf uit voor het feest om de laatste momenten van het schoolleven op film vast te leggen. Door naar foto's of video's van het schoolbal te kijken, kan elk kind zich onderdompelen in de sfeer van warmte, plezier, zorgeloosheid en kindertijd.

Stap 6

Als we het hebben over drankjes en eten, dan is het het beste om een buffet te organiseren voor de prom night - het is handig en praktisch. Iedereen kan kiezen wat hij leuk vindt.

Aanbevolen: