Hoe En Wat Te Vieren

Hoe En Wat Te Vieren
Hoe En Wat Te Vieren

Video: Hoe En Wat Te Vieren

Video: Hoe En Wat Te Vieren
Video: Dam tot Damloop | Make-A-Wish Nederland | Aftermovie 2014 2024, April
Anonim

Volgens de Chinese horoscoop komt een bepaald dier op de twaalf mogelijke overeen met elk jaar. Het hangt af van de aard van de mascotte of het komende jaar kalm of gespannen zal zijn, vol serene ontspanning of heldere evenementen. Om ervoor te zorgen dat de eigenaar van het jaar u alle 365 dagen begunstigt, moet u hem op oudejaarsavond een plezier doen, nadat u de vakantie op zo'n manier hebt ontmoet dat het dier tevreden is.

Hoe en wat te vieren 2014
Hoe en wat te vieren 2014

De gastvrouw van 2014 wordt een blauw houten paard - een rusteloos en vrijheidslievend dier met een vrolijk karakter, maar schuwt het werk niet. Er moet rekening worden gehouden met de belangen van dit dier als u het komende jaar geluk wilt vangen. Aan de vooravond van de vakantie moet speciale aandacht worden besteed aan het schoonmaken - het paard is schoon en houdt niet van vuil. Inspecteer het sanitair zorgvuldig - er wordt aangenomen dat niet alleen water, maar ook welzijn op oudejaarsavond uit een druppelende kraan stroomt. Eventuele roestplekken of nieuwe schimmels moeten meedogenloos worden vernietigd.

Het zal geweldig zijn als je je appartement decoreert met beeldjes van sierlijke paarden. Je kunt bellen boven de deur hangen, evenals een hoefijzer, wat je geluk zou moeten brengen. Als je houten schalen, fruitschalen of lepels van dit materiaal hebt, zet ze dan op tafel, het paard zal er dol op zijn.

Op de vooravond van 31 december zou het leuk zijn om een massa-evenement te bezoeken - een festiviteiten, een kindermatinee, een concert, een tentoonstelling, want de gastvrouw van het jaar houdt van drukke bijeenkomsten en plezier. Maar toch is ze een huisdier, dus het nieuwe jaar zelf moet worden gevierd met familie en goede vrienden - degenen die je dierbaar zijn.

Bereid verschillende spellen en wedstrijden voor, je kunt een gemaskerd feest geven. Het zou leuk zijn om met gasten naar de binnenplaats te gaan om sterretjes aan te steken of vuurwerk gevuld met confetti op te blazen - de gastvrouw van het jaar houdt ervan om plezier te hebben in de natuur. Vergeet na het klokkenspel niet om uw familie en vrienden te bellen of e-mails te sturen en hen te feliciteren met de vakantie - het paard zal er dol op zijn.

Het paard houdt van ongewone outfits. Als je je lang hebt afgevraagd waar je een extravagante jurk of blouse moet aantrekken, dan is zij op het nieuwjaarsfeest de plek. Niet-triviale snit, meerdere decoratieve elementen, borduurwerk, pailletten, kragen en schouderbanden zijn welkom. De favoriete kleuren van het dier zijn blauw en groen, grijs, blauw, paars, koffie, zand, chocolade zijn ook acceptabel. Als je het hart van een sierlijk paard wilt veroveren, kies dan voor elegante, maar opvallende sieraden om je outfit aan te vullen. Een massieve gegraveerde hanger of een brede armband zou geschikt zijn. Of doe houten sieraden om - dit materiaal zal de gastvrouw van het jaar zeker aanspreken. Draag geen rode, oranje, roze of gele outfits op oudejaarsavond.

Aanbevolen: