Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Donetsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Donetsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Donetsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Donetsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Donetsk
Video: NURA HAAR VERJAARDAG VIEREN u0026 CHAHID ZIJN EERSTE KEER BIJ MIJ! CHAOSšŸ˜‚ 2024, April
Anonim

Het belangrijkste bij het organiseren van nieuwjaarsvakanties is het juiste bedrijf. De rest kan samen gekozen worden: de ontmoetingsplaats, het feestprogramma, de tafel en het feestbudget.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Donetsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Donetsk

Noodzakelijk

  • - een tafel bestellen in een restaurant;
  • - het huren van een appartement of een chalet;
  • - crackers;
  • -champagne.

instructies:

Stap 1

Duik in de feestelijke sfeer in de straten van Donetsk. Neem deel aan volksfeesten, loop naar de kerstboom van de hoofdstad. Bewonder tegelijkertijd een kopie van Mertsalov's Palm, een metalen boom gesmeed uit een massieve stalen rail. De ene bevindt zich in de buurt van het expositiecentrum Expo-Donbass, de andere - in de buurt van het gebouw van de regionale staatsadministratie van Donetsk, aan de Pushkin-boulevard. Maak een wandeling in het park van vervalste sculpturen bij het gemeentehuis. Drink champagne en blaas crackers op.

Stap 2

Klim naar het dak van een van de wolkenkrabbers in Donetsk om oudejaarsavond in al zijn glorie te ontmoeten. Je bent het dichtst bij de sterren en om je heen wordt de nachtelijke hemel versierd met vuurwerkexplosies. U kunt praktisch gratis genieten van alle feestelijke lichtjes. Vergeet niet om iets warms mee te nemen.

Stap 3

Reserveer een tafel in een restaurant of bezoek een van de nieuwjaarsprogramma's in clubs in Donetsk. Ze zijn in deze stad voor elke smaak. De etablissementen concurreren met elkaar in de originaliteit van het script, de verrassingen voor de gasten en de keuken. De duurdere etablissementen zijn bijvoorbeeld de restaurants "Korsar", "Eva", "Gulyai Khata", "Malinovka", enz. In de middelste prijscategorie zijn er etablissementen als "Korona", "Lukomorye", "Kazan Mangal ", "Tequila boom "en ga zo maar door. Er zijn ook budgetopties. Dynamischer en luidruchtiger dan in restaurants en cafƩs, vieren ze de vakantie in nachtclubs.

Stap 4

Huur een chalet om te profiteren van alle geneugten van een wintervakantie in een elitedorp. VIP-vastgoed in de nieuwjaarsvakantie "bijt", maar het is het waard. Tot uw dienst staan niet alleen een jacuzzi, sauna, wintertuin, maar ook een tennisbaan of minivoetbalveld. Bovendien kun je zowel traditioneel skiƫn als sleeƫn, maar ook op een sneeuwscooter of tubing (een opblaasbare duurzame slee die uitstekend glijdt). Een landhuis helpt u om uw vakantie actiever en met gezondheidsvoordelen door te brengen.

Aanbevolen: