Hoe Kies Je Een Bruiloft Tiara

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bruiloft Tiara
Hoe Kies Je Een Bruiloft Tiara

Video: Hoe Kies Je Een Bruiloft Tiara

Video: Hoe Kies Je Een Bruiloft Tiara
Video: bruiloft! 2024, April
Anonim

Een van de belangrijkste toevoegingen aan een bruidsoutfit is haarversiering. De bruid kan kiezen voor een krans, een aparte bloementak, etc. Veel meisjes geven de voorkeur aan de diadeem. Dit spectaculaire detail van de trouwjurk moet echter nog correct worden gekozen.

Hoe kies je een bruiloft tiara
Hoe kies je een bruiloft tiara

instructies:

Stap 1

Kies een tiara volgens de vorm van je gezicht. Als het rond is, is het beter om een tiara hoog te kiezen of met tanden en een "piek" in het midden. Een lage, gelijkmatige tiara kan zo'n gezicht nog ronder en voller laten lijken. Maar met een ovaal of langwerpig gezicht zal een diadeem met tanden helemaal niet werken - het zal het te langwerpig maken. In dit geval is een lage decoratie, uniform van dikte, zonder "pieken" en tanden, meer geschikt. Met een vierkant gezicht moet u geen "kroon" kiezen waarin de belangrijkste decoratieve elementen alleen in het midden zijn geconcentreerd. Het is beter om te kiezen met een gelijkmatige verdeling van het decor over de gehele lengte. In dit geval is het ook de moeite waard om de voorkeur te geven aan een diadeem zonder tanden en "pieken".

Stap 2

Match de tiara met je kapsel. Als het haar lang is, kun je een grotere en zwaardere "kroon" kiezen. Met een kort kapsel is het beter om jezelf te beperken tot een klein en licht kapsel, omdat een grote tiara op zo'n kapsel moeilijk stevig vast te maken zal zijn. De hoofdband is geschikt voor elke haarlengte - zowel kort als lang. Maar de tiara-kam kan niet op kort haar worden gefixeerd. Het is alleen geschikt voor bruiden met lang haar.

Stap 3

Kies een tiara volgens de kleur en afwerking van de jurk. Een traditionele witte outfit wordt gecombineerd met een zilveren tiara met witte parels of strass-steentjes. Een gouden "kroon" met donkere parels is meer geschikt voor een gouden jurk. Over het algemeen is een tiara met parels meer geschikt voor een jurk met lichte tinten.

Stap 4

Als de bruid een gekleurde jurk heeft gekozen (rood, blauw, roze, etc.), dan kun je een tiara met gekleurde stenen kiezen die bij de outfit past. Let goed op het patroon op de versiering in combinatie met de versiering van de jurk. Als het bijvoorbeeld is versierd met bloemmotieven, is het beter om een tiara met een bloemenornament te kiezen. En als de jurk de eenvoud en strengheid van het silhouet veronderstelt, dan is een "kroon" met een geometrisch patroon zeer geschikt.

Aanbevolen: