Hoe Lange Ballonnen Op Te Blazen?

Inhoudsopgave:

Hoe Lange Ballonnen Op Te Blazen?
Hoe Lange Ballonnen Op Te Blazen?

Video: Hoe Lange Ballonnen Op Te Blazen?

Video: Hoe Lange Ballonnen Op Te Blazen?
Video: HOELANG DUURT HET OM 100 BALLONNEN OP TE BLAZEN? #71 2024, April
Anonim

Met ballen voor modellering (in de volksmond bekend als "worsten") kun je een kinderfeestje versieren met heldere grappige figuren en animatie toevoegen aan het entertainmentprogramma. Voor volwassenen en kinderen kan een spannende wedstrijd voor het maken van latex dieren en boeketten worden georganiseerd. Om de taak niet ingewikkeld te maken, wordt aanbevolen om lange ballonnen op te blazen met behulp van een pomp. Probeer dit als laatste redmiddel te doen zonder speciaal gereedschap.

Hoe lange ballonnen op te blazen?
Hoe lange ballonnen op te blazen?

Het is nodig

  • - een set lange ballen;
  • - pomp;
  • - water.

instructies:

Stap 1

Koop een set lange ballonnen en een speciale pomp om ze op te blazen. Als er kinderen in huis opgroeien en je graag originele cadeaus maakt, dan zal dit apparaat je meer dan eens helpen. Met een bepaalde vaardigheid kun je het gebruiken om zowel ronde ballonnen als meer ingewikkelde rubberen vormen op te blazen. Je kunt echter ook een fietspomp en tepelkapje gebruiken om de balletjes op te blazen.

Stap 2

Pak de lange bal bij de bovenkant en de nek vast en strek hem vervolgens meerdere keren goed uit. Kneed het product vervolgens voorzichtig in uw handen en zorg ervoor dat u het dunne oppervlak niet beschadigt.

Stap 3

Blaas de ballon niet te snel op. Hoe langer en dikker het is, hoe frequenter de zuigerbewegingen kunnen zijn. Let op: voor de daaropvolgende modellering van rubberen figuren moet u een kleine niet-opgeblazen "staart" achterlaten (10-15 centimeter lang). Wanneer het product vervolgens wordt gedraaid, is er vrije ruimte voor lucht en zal de bal niet barsten.

Stap 4

Probeer een lange ballon op te blazen zonder pomp. Dit vraagt veel meer inspanning. U kunt de "worst" vooraf vullen met water uit de kraan en vervolgens de vloeistof laten ontsnappen - de latex wordt zachter en buigzamer. Blaas vervolgens de ballon iets op en laat leeglopen, rek en kneed de latex vervolgens.

Stap 5

Tel ongeveer vijf centimeter vanaf de hals van het product en knijp de rest (van bovenaf beginnend) zodat er alleen lucht in de vrije ruimte stroomt. Blaas de ballon op en onderschep en knijp geleidelijk de korte delen ervan. In dit geval moet u het product voorzichtig uitrekken met een beweging van u af.

Stap 6

Laat een kleine hoeveelheid lucht uit de opgeblazen ballon ontsnappen - dan kun je de nek gemakkelijk in een sterke knoop binden en de toekomstige feestelijke decoratie zal niet barsten.

Aanbevolen: