Hoe Bak Je Een Verjaardagstaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Bak Je Een Verjaardagstaart?
Hoe Bak Je Een Verjaardagstaart?

Video: Hoe Bak Je Een Verjaardagstaart?

Video: Hoe Bak Je Een Verjaardagstaart?
Video: HOE MAAK IK EEN TAART? (DE BASIS) 🎂 | Life of Roshelle 2024, April
Anonim

Een verjaardagstaart is altijd een evenement. Het is niet genoeg om het alleen te bakken en in te smeren met room. Als je een verjaardagstaart maakt, moet je er de lekkerste, meest gedenkwaardige en verbazingwekkende taart van maken die je jarige ooit heeft geproefd. Maar hoe doe je dat als je alleen een regulier recept en een lijst met standaardproducten hebt?

Hoe bak je een verjaardagstaart?
Hoe bak je een verjaardagstaart?

Het is nodig

Een standaard set producten voor uw cake, cacao, noten, pruimen

instructies:

Stap 1

Voor je verjaardag kun je beter de taart bakken waar je goed in bent. Natuurlijk kun je de jarige verrassen met iets nieuws en ongewoons, maar als je het recept nog nooit hebt geprobeerd, moet je voorzichtiger zijn. Je kunt het beste je klassieke cakerecept nemen en het een beetje aanpassen om het nog lekkerder en mooier te maken. Als u een biscuitgebak bakt, kan het deeg in twee gelijke delen worden verdeeld en cacao in één worden toegevoegd. De helft van de cakes wordt bruin, de andere helft wit. Als je klassieke cake eerder eenkleurig was, kun je nu een geheel nieuwe ongewone cake "gestreepte zebra of" Madagascar-tijger "presenteren aan het hof van de jarige.

Stap 2

Experimenteer met de lagen tussen de cakes en voeg er iets nieuws aan toe. Een zeer ongebruikelijke en originele cake wordt verkregen met verschillende insluitsels tussen de cakes. Je kunt er niet alleen zoete room in doen, maar ook gebakken noten, rozijnen, pruimen en zelfs chocolade dragees! Natuurlijk is het belangrijk om te weten wanneer je moet stoppen en je taart niet omtovert tot een mand met diverse zoetigheden en lekkers. Maar een kleine hoeveelheid smakelijke stukjes, die nog nooit in de taart hebben gezeten, kunnen de smaak van uw taart ten goede veranderen en gasten vermaken.

Stap 3

Versier je vakantiewonder! Het meest interessante is de decoratie. Eenvoudige inscriptie "Gelukkige verjaardag! op de bovenste taart zal niemand verbazen. Maar als je je taart maakt in de vorm van een boek, een auto of een ander figuur, zal het zeker een onuitwisbare indruk maken op de gasten en de jarige zelf. Wie werkt jouw held van de gelegenheid? Een arts zal een cake leuk vinden in de vorm van een EHBO-doos met een kruis, een bestuurder - een auto of een stuur, en een bedrijfsleider of een eenvoudige manager zal zeker een verjaardagstaart in de vorm van een nieuw model waarderen van een telefoon of laptop. Voor een kind kun je een cake maken in de vorm van een bloem, waarbij je elk bloemblad met een felle kleur schildert, en de grootvader van de fotograaf zal zeker blij zijn met de figuur "Zenith.

Aanbevolen: