Hoe Feliciteer Je Een Universitair Afgestudeerde?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Universitair Afgestudeerde?
Hoe Feliciteer Je Een Universitair Afgestudeerde?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Universitair Afgestudeerde?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Universitair Afgestudeerde?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, April
Anonim

Afstuderen aan de universiteit is een belangrijke vakantie voor elke student. Op deze dag begint een nieuw leven voor studenten, ze beginnen hun carrière op te bouwen. Je moet ze zeker feliciteren met deze belangrijke gebeurtenis.

Hoe feliciteer je een universitair afgestudeerde?
Hoe feliciteer je een universitair afgestudeerde?

instructies:

Stap 1

Kies een tijd en plaats voor felicitaties. Dit bepaalt hoe u uw lof uitspreekt aan de afgestudeerden. U kunt dit doen tijdens de laatste oproep. Deze kleine vakantie wordt, net als op scholen, gevierd door studenten aan het einde van het afgelopen jaar, voordat ze de eindexamens halen. In dit geval zullen jonge mensen blij zijn als ze warme woorden tot hen horen van het onderwijzend personeel, dat al die jaren bij hen is en trots is dat ze zulke begaafde mensen afstuderen. Afscheidswoorden met een wens van succes voor de laatste tests zullen ook van pas komen.

Stap 2

Feliciteer studenten direct na het succesvol behalen van de staatsexamens. Op dit moment kan ieder met een gerust geweten afscheid nemen van het studeren aan de universiteit en de resterende dagen wachten op de uitreiking van het diploma. Prijs de studenten voor hun ijver tijdens de laatste test, en merk op dat het gemakkelijk voor hen was, en ze willen alle latere uitdagingen in het leven net zo goed doorstaan.

Stap 3

Spreek je dankbaarheid uit tijdens de diploma-uitreiking of na de uitreiking. Dit is een geweldige kans om eervolle vermeldingen en waardevolle geschenken over te brengen aan bijzonder vooraanstaande jongeren. Het moet aan iedereen worden getoond hoeveel de universiteit haar studenten waardeert, en dat iedereen gelijk moet zijn aan hen.

Stap 4

Stuur felicitaties al in een informele setting, tijdens de diploma-uitreiking. Op deze vrolijke vakantie, wie de studenten ook feliciteert: leraren, klasgenoten of ouders, je kunt het in een informele en zelfs komische vorm doen. Docenten kunnen bijvoorbeeld vertellen hoe goede vrienden de leerlingen door de jaren heen zijn geworden en een liedje voor ze zingen. En de leerlingen kunnen elkaar zelf feliciteren met speelse brieven, waarin allerlei kwaliteiten van medestudenten worden opgeschreven (bijvoorbeeld "De vrolijkste spijbel", "De beste boekenliefhebber", etc.).

Aanbevolen: