Hoe Schrijf Je Brieven Aan De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Brieven Aan De Kerstman?
Hoe Schrijf Je Brieven Aan De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Brieven Aan De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Brieven Aan De Kerstman?
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

Zelfs volwassenen met ingehouden adem wachten op de nieuwjaarsfeesten, die door het winterseizoen worden gegeven. Wat kunnen we zeggen over de kinderen, met schroom de resterende dagen voor dit magische moment tellend. In plaats van weg te kwijnen in afwachting, kun je al in december beginnen met het voorbereidingsproces, dat niet alleen nieuwe kleuren kan toevoegen aan het komende feest, maar ook veel plezier voor de kinderen kan brengen.

Hoe schrijf je brieven aan de kerstman?
Hoe schrijf je brieven aan de kerstman?

Praktische magie

De kindertijd is een vluchtige tijd, mooi met zijn naïeve, maar echte geloof in wonderen, zonder de sceptische kijk op de dingen die inherent zijn aan volwassenen. U moet het kind laten genieten van aangename dromen door een bericht op te stellen voor de kerstman.

Om te beginnen moet je creatieve materialen inslaan die de baby nodig heeft om verbeeldingskracht te tonen. Het kan kleurrijk veelkleurig papier zijn en potloden in allerlei kleuren en mooie linten voor decoratie. Als het kind te jong is, moet u de tijd nemen en hem helpen bij zijn inspanningen, evenals het correct formuleren van gedachten, zodat de boodschap er niet verward en inconsistent uitziet.

Praat met uw kind voordat u de tekst van de brief behandelt, vertel wat belangrijk is om te zeggen en wat beter niet te schrijven, omdat het voor kinderen moeilijk is om in dergelijke zaken correct te navigeren. Leg uit hoe je een verzoek beleefd en bondig kunt uiten, maar laat je niet meeslepen door advies, laat kinderlijk gemak de vrije loop. Schrijf indien nodig een brief in uw eigen hand, zodat het kind actief kan deelnemen, rekening houdend met zijn wensen.

Goede manieren moeten worden gevolgd. Vergeet niet de magische grootvader te begroeten, informeer naar zijn gezondheid en praat het hele jaar door een beetje over uw gezin, de hobby's van het kind en zijn waardige gedrag. Druk wensen in detail uit, maar onopvallend, vermijd iets dat onvervulbaar is. Geef de Kerstman de mogelijkheid om uit verschillende opties te kiezen. Diversifieer en personaliseer uw boodschap, bijvoorbeeld door deze in poëtische vorm op te stellen. Het maakt niet uit hoe je de brief ontwerpt, het belangrijkste is oprechtheid, positieve houding en tijdig vertrek via de postdienst - uiterlijk aan het begin van de winter, zodat het op tijd is.

Naar welk adres een brief sturen naar de Kerstman

Een brief kan niet alleen naar de Russische kerstman worden gestuurd, maar ook naar de kerstman. U kunt naar de eerste schrijven op: 162340, Rusland, regio Vologda, Veliky Ustyug; en de tweede - de kerstman, Joulupukin kamman, 96930 Napapuri, Rovaniemi, Finland. Bovendien kunt u een brief aan de kerstman in elektronische vorm schrijven en deze naar zijn mailbox sturen.

Hoop op Sinterklaas, maar maak zelf geen fout

Op zichzelf kan het schrijven van een brief aan een sprookjesfiguur al fascinerend zijn, maar verlies je realiteitszin niet. Als uw kind geluk heeft, bestaat de kans dat hij een antwoord van de kerstman krijgt en zelfs een klein cadeautje. Maar bedenk eens hoeveel kinderen hem verzoeken. Als je de baby al hoop hebt gegeven, probeer dan geen teleurstelling in zijn ziel te laten komen. Het is beter om vooraf zelf voor de vervulling van een kinderdroom te zorgen. Wees niet lui, bij gebrek aan een echt antwoord, niet alleen om het juiste cadeau te kiezen, maar ook om zelf een paar warme regels namens de kerstman te schrijven.

Speel het moment van bezorging van het antwoordbericht mooi uit: verberg het thuis, maak een zoekplan met een voor kinderen begrijpelijk handelingsschema; plaats het op het hoofdgeschenk of, integendeel, geef het plechtig aan de baby op het meest onverwachte moment. Presenteer uw kind magische momenten die hun geloof in magie versterken.

Aanbevolen: