Hoe Maak Je Een Kerstmuts?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstmuts?
Hoe Maak Je Een Kerstmuts?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstmuts?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstmuts?
Video: Minecraft Tuturial Deel 1: Hoe Maak Je Een Kerstmuts 2024, Maart
Anonim

Veel moeders doen graag alles voor hun kinderen met hun eigen handen, met name nieuwjaarskostuums. Dit is ook erg praktisch, omdat dergelijke pakken niet goedkoop zijn in de winkel en een kind ze één keer per jaar zal dragen. Hier is een goed voorbeeld van hoe u uw eigen kerstmuts kunt maken.

Hoe maak je een kerstmuts?
Hoe maak je een kerstmuts?

instructies:

Stap 1

Eerst zullen we je vertellen hoe je een sneeuwpopmuts maakt.

Neem hiervoor een stuk witte wol van 39 cm lang, breed genoeg om het hoofd van het kind vast te pakken. Vouw een stuk wol dubbel zodat de randen strak tegen elkaar aan liggen. Neem nu een grote rol ducttape en een gewone plaat en plaats deze op de wol zodat de duct helemaal bovenaan zit (het hoofd van de sneeuwpop) en de plaat er direct onder in het midden ligt. Omcirkel alles langs de contour en markeer twee punten op een afstand van 7 cm van de onderkant van de vacht aan de rechter- en linkerkant.

Stap 2

Naai nu langs de potloodlijn van het ene gemarkeerde punt 7 cm naar het andere. Gebruik een schaar om de resterende wol buiten de naad af te knippen op een afstand van ongeveer 1,5 cm (het is niet nodig om de markeringen onder de 7 cm af te knippen).

Stap 3

Naai vervolgens de resterende randen aan de basis van de toekomstige hoed, knip onnodige stukken wol af en stop de genaaide randen (dit wordt een draai van de hoed). Maak de mond van de sneeuwman (borduur of teken), bevestig de ogen in de vorm van kralen.

Stap 4

Vul het hoofd van de sneeuwpop met fiberfill en naai het dicht, zodat je een nek van een sneeuwman krijgt, knoop er een sjaal omheen (gebruik een stuk bonte wol). Maak met oranje vilt een neus voor de sneeuwpop en naai deze vast. Aan de onderkant van de sneeuwpop, zij is de hoed zelf, naai drie knopen voor elkaar.

Aanbevolen: