Wat Geef Je Je Vrouw/vriendin Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Geef Je Je Vrouw/vriendin Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Geef Je Je Vrouw/vriendin Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Geef Je Je Vrouw/vriendin Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Geef Je Je Vrouw/vriendin Voor Het Nieuwe Jaar
Video: 62-Jarige Man Trouwt Met 11-Jarige. De Reden Zal Je Emotioneel Maken 2024, April
Anonim

Wat willen vrouwen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, maar ik zal proberen je de diepste verlangens van elke vrouw te vertellen. Iets uit deze lijst zal je geliefde zeker plezieren.

Wat geef je je vrouw/vriendin voor het nieuwe jaar?
Wat geef je je vrouw/vriendin voor het nieuwe jaar?

Ik begin met de klassiekers - bloemen. Ja, elke vrouw houdt van ze. Maar er zijn enkele nuances. Ten eerste zouden de praktische dames liever iets nuttigers voor hen hebben. Ten tweede, als je passie er nog steeds van houdt, dan moeten de bloemen mooi versierd zijn (nee, ik heb het niet over de gebruikelijke verpakking die we op 1 september voor onze eerste leraren kochten). Nu weten bloemisten hoe ze ze mooi in dozen kunnen vouwen, decoreren met mooi papier. En plak er zeker een stijlvolle ansichtkaart met liefdeswoorden op.

Knuffels. Natuurlijk kun je na 10 jaar huwelijk geen speeltje meer aan je vrouw geven, dus dit cadeau is zeker alleen geschikt voor het eerste gezamenlijke nieuwjaar.

Parfum. Ook een klassieker, maar die is onveranderd. Het maakt niet uit hoe oud je soulmate is, op elke leeftijd zal het parfum voor wild genot zorgen. Zeker als het een bekend parfum is zoals Chanel No. 5, Nina Ricci, Christian Dior, Carolina Herrera, etc. Dergelijke parfums zijn natuurlijk duur, maar er zijn ook meer budgetopties, er zijn er veel en ze zijn in elke parfumwinkel te vinden.

Jurk. Een echte vrouw heeft altijd niets om aan te trekken, ook al staat de kast vol met kleren. Verlos haar van hoofdpijn, behaag je geliefde met een jurk naar keuze. Als je twijfelt over je eigen keuze, vraag dan een winkelbediende om hulp, of beter nog, ga samen. Kies een dag voor het nieuwe jaar om cadeaus te kopen. Ga naar een kledingwinkel en zeg: "Schat, laten we een nieuwe jurk voor je kopen." En je hoeft niet te puzzelen over de keuze en de vrouw zal blij zijn met de jurk. En als je meisje andere smaken heeft, ze houdt bijvoorbeeld van sweatshirts, jeans, sneakers, dan zul je hier natuurlijk niet verrast zijn met een jurk, dus houd rekening met haar smaak.

Ondergoed setje. Ik denk dat hier geen commentaar nodig is. Het belangrijkste is om de grootte niet te verwarren.

Om het dagelijks leven van uw echtgenoot te vergemakkelijken, kunt u artikelen voor de keuken als cadeau kopen. Afhankelijk van de hoeveelheid die je hebt, kun je kiezen uit een gewone koekenpan of mixer, tot een vaatwasser. Of koop een spa-abonnement als je vaak moe wordt op het werk.

We houden ook van leuke maar praktische dingen, zoals een knus dekentje of warme pantoffels (vooral in de winter), mooie brillen, modieuze schilderijen (als je vriendin geïnteresseerd is in kunst), interessante boeken (meestal romans).

Als je deze lijst met cadeaus nog niet hebt gekozen, is er nog een andere optie: een certificaat voor je favoriete winkel. Een cosmeticawinkel (er is nooit teveel cosmetica) of een boekenwinkel, kleding, ondergoed, elektronica, etc. Met een certificaat zit u zeker niet verkeerd.

Aanbevolen: