Waar Te Gaan Tijdens Schoolvakanties

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Tijdens Schoolvakanties
Waar Te Gaan Tijdens Schoolvakanties

Video: Waar Te Gaan Tijdens Schoolvakanties

Video: Waar Te Gaan Tijdens Schoolvakanties
Video: We zitten dood te gaan 2024, April
Anonim

Veel ouders vragen zich af wat ze met hun kind moeten doen tijdens de vakantie. Grote steden, vooral Moskou, bieden veel interessantere en nuttigere mogelijkheden om tijd door te brengen voor schoolkinderen en hun ouders dan een tv of een computer.

Moskou planetarium
Moskou planetarium

instructies:

Stap 1

Sokolniki is een prachtige plek voor familie-entertainment. Er zijn drie sites met attracties erin. Aan de linkerkant, bij de hoofdingang, zijn er "Fairy Bends", die interessant zullen zijn voor de kleintjes (van 2 tot 7 jaar), er is een trampoline, draaimolens, een autodrome voor kinderen en een schattig klein trein. Tegenover de ingang is het "Attrapark", het is ontworpen voor oudere kinderen, er is een reuzenrad, een bungee, een autodrome, elektrische boten en achtbanen. Helemaal links in Sokolniki bevindt zich Luna Park, het oudste pretpark in Moskou. Om te navigeren is de zoektocht naar "Luna Park" op een groot reuzenrad. Het is om hem heen dat de attracties zich bevinden. Je kunt hier met oudere kinderen komen, aangezien het lokale entertainment vooral voor hen en de begeleidende volwassenen is bedoeld.

Stap 2

Het Moskou Planetarium is onlangs geopend na de wederopbouw en is een moderne en interessante plek geworden om te bezoeken. Het planetariumcomplex omvat verschillende musea, zoals het Lunarium, dat interactieve tentoonstellingen toont. Zo is er het Sky Park met de Small en Large Observatories, de Star Halls, waarvan er één is uitgerust met dynamische stoelen, en een 4D-bioscoop.

Stap 3

Het Quasar Center zal interessant zijn voor oudere kinderen. Hier worden spellen gehouden, waaraan twee kinderteams deelnemen, het doel van het spel is om de vijandelijke basis te vernietigen en de meeste punten te scoren. Elke speler is gekleed in de kleuren van zijn team, terwijl het uniform is uitgerust met sensoren die worden geactiveerd wanneer de vijand toeslaat. Als wapen wordt een machinegeweer gebruikt dat met laserstralen schiet. Het resultaat van de spelers wordt berekend door de computer. Na afloop van elk spel ontvangen de deelnemers een blad met de gedetailleerde resultaten van de wedstrijd.

Stap 4

Als u uw kinderen liefde voor lichaamsbeweging wilt bijbrengen, ga dan met hen mee naar de KOSMIK-schaatsbaan, die zich in het winkelcentrum Evropeyskiy bevindt. Deze ijsbaan is zeer mooi versierd, het lijkt wel een betoverd meer omringd door een bos, stralende sterren worden op het ijs geprojecteerd en dynamische verlichting doet denken aan prachtige wintersprookjes. Schaatsen zijn hier te huur.

Aanbevolen: