Wat Geef Je Een Meisje Voor 1 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Voor 1 Jaar?
Wat Geef Je Een Meisje Voor 1 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor 1 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor 1 Jaar?
Video: Dingen die jongens MOETEN begrijpen aan meisjes ! 2024, April
Anonim

De eerste verjaardag van de dochter is een belangrijke gebeurtenis in het leven van het gezin. Op deze dag wil ik vooral de baby verrassen en plezieren. Daarom denken de ouders en de naaste kring van het kind serieus na over een waardig geschenk.

Wat geef je een meisje voor 1 jaar?
Wat geef je een meisje voor 1 jaar?

Zonder speelgoed overal

Bij het kiezen van een cadeau voor een eenjarig meisje, moet u allereerst rekening houden met het feit dat het kind net zijn eerste stappen begint te zetten. Op basis hiervan zou een brancard een ideaal geschenk zijn. Momenteel is hun keuze erg groot. De brancard kan muzikaal, piepend, donderend zijn. Het voordeel van zo'n geschenk is dat het het kind helpt als een "hulpmiddel" bij het lopen. Zo'n geschenk zal het feestvarken zeker bevallen.

Muzikaal speelgoed is een goed cadeau. Omdat eenjarige kinderen dol zijn op het klikken op veelkleurige knoppen, het luisteren naar melodieën en geluiden, kan een voorbeeld van dergelijke geschenken zijn: muziekinstrumenten, huizen, kindertelefoons, enz.

Je kunt ook kiezen voor een pop, poppenhuis, speelgoedbuggy. Wat betreft het laatste geschenk, kinderwagens zijn erg populair bij meisjes en jongens.

De kinderspeeltent met ballen zal het kind in vervoering brengen. Het zal voor het kind heel interessant zijn om er tijd door te brengen en het te gebruiken als een persoonlijke ruimte. Daarnaast zal het zorgeloos rondscharrelen in ballen hem veel plezier geven en zijn ontwikkeling ten goede komen.

Een baby van een jaar oud kan gerust een muziekboek krijgen. In de regel zijn ze van verschillende onderwerpen. Ze kunnen liedjes uit tekenfilms, ingesproken sprookjes, slaapliedjes, enz. bevatten. Geloof me, het kind zal erg geïnteresseerd zijn in het kijken naar plaatjes en het luisteren naar een liedje.

Kubussen, tekenpotloden, vingerverf, mozaïeken, viltstiften kunnen een prachtig cadeau zijn. De constructeur zal niet minder vermakelijk aanwezig zijn. Gezien de leeftijd van het kind is het beter om een constructeur te kiezen met grote blokken of zelfs rubber.

Wat mag niet worden gegeven aan een kleine held van de dag?

Om de eerste vakantie van de baby niet te overschaduwen, moet u afzien van chocoladegeschenken, snoep en andere zoetigheden. Bij het zien van snoepjes zal het kind zeker de wens tonen om het te proberen, maar dit kan onveilig zijn, omdat kleine kinderen een enorm risico op een allergische reactie hebben.

Ook onder het ongewenste speelgoed voor de kleintjes bevinden zich knuffels. Omdat ze uitstekende stofafscheiders zijn en kleine kinderen alles in hun mond trekken of tegen hun gezicht leunen, duurt een allergische reactie niet lang. Bovendien zijn knuffels om deze reden pas vanaf drie jaar toegestaan.

Een andere ongelukkige geschenkoptie zijn luiers. Als je luiers cadeau hebt gedaan, ben je je er misschien niet van bewust dat het kind al op het potje gaat, en er zal gewoon geen vraag naar zijn.

Aanbevolen: