Hoe Je Gasten Kunt Betrekken Bij Een Trouwfotoshoot

Inhoudsopgave:

Hoe Je Gasten Kunt Betrekken Bij Een Trouwfotoshoot
Hoe Je Gasten Kunt Betrekken Bij Een Trouwfotoshoot

Video: Hoe Je Gasten Kunt Betrekken Bij Een Trouwfotoshoot

Video: Hoe Je Gasten Kunt Betrekken Bij Een Trouwfotoshoot
Video: Trouwfoto's bewerken 2024, April
Anonim

Na het registreren van een huwelijk gaan pasgetrouwden meestal naar een trouwfotosessie. Waar gaan de gasten in dit geval heen? Er zijn twee opties. Eerst wordt er een buffettafel besteld voor de gasten in het restaurant, waar ze een hapje kunnen eten, een praatje kunnen maken, elkaar kunnen leren kennen. De tweede - de gasten reizen in een menigte samen met de pasgetrouwden. En hier moet je van tevoren bedenken hoe je alles moet organiseren zodat iedereen tevreden, goed gevoed en opgewekt is, en tegelijkertijd je trouwfoto's versiert met hun aanwezigheid.

Hoe je gasten kunt betrekken bij een trouwfotoshoot
Hoe je gasten kunt betrekken bij een trouwfotoshoot

instructies:

Stap 1

Je moet voor de muziek zorgen, want zonder deze zullen gasten zich vervelen terwijl ze wachten op de pasgetrouwden van de fotosessie. Muziek kan uit de auto komen, of u kunt een muzikant bestellen, bijvoorbeeld een saxofonist, die romantische melodieën zal spelen. Op dergelijke muziek kunnen zowel de bruidegom als de bruid dansen (en dan zullen de mooiste foto's en video's worden verkregen, omdat je een oprechte glimlach en blije ogen zult hebben), evenals alle gasten. Je kunt zelfs een spontane flashmob regelen door een lambada voor de camera te dansen. Deze dans is voor velen bekend, je kunt de gasten maar een paar extra bewegingen, bochten en één keer laten zien - en dat is alles, een flashmob-video is al toegevoegd aan je trouwarchief tegen de achtergrond van een prachtig park.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Een leuk idee om met z'n allen naar een pretpark te gaan. In dit geval krijgt u zeker positieve en levendige foto's op de dia's en zeer mooie foto's op het reuzenrad.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Attributen, als zonder hen. Ze vullen de fotosessie perfect aan en vrolijken tegelijkertijd iedereen op. En let wel, hier heb je alleen maar helpers nodig, dat wil zeggen je gasten. Als attributen kun je gebruiken: ballen, verschillende accessoires (snorren, hoeden, brillen, draaischijven), borden met verschillende coole inscripties, volumetrische letters waar je woorden van kunt maken, slingers van papier of linten.

Je krijgt heldere en grappige foto's als je een touw meeneemt. Het kan een stevig touw zijn, versierd met linten en bloemen. Je hebt twee mensen nodig die het touw draaien, en de rest kan op dit moment veilig springen en poseren voor de camera.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Weet je nog hoe lang geleden je trickle speelde, denk ik. in diepe kinderjaren. Maar dit spel is perfect voor jonge mensen, het kan vreemden dichter bij elkaar brengen, iedereen opvrolijken en je fotosessie versieren met interessante foto's.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Laat alle gasten hun studententijd herinneren. Stap in een grote menigte in de tram en zwaai vanuit de ramen naar de fotograaf, laat hem het vastleggen.

Aanbevolen: