Hoe Maak Je Een Kersthert

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kersthert
Hoe Maak Je Een Kersthert

Video: Hoe Maak Je Een Kersthert

Video: Hoe Maak Je Een Kersthert
Video: Reindeer made from carboard and paper mache/ free downloadable file 2024, April
Anonim

Voorbereiden op het nieuwe jaar is vaak spannender dan het feest zelf: je moet het appartement versieren, een feestelijk menu kiezen en natuurlijk de nieuwjaarsgeschenken verzorgen. Een grappig DIY-kerstrendier zal je opvrolijken en degenen aan wie je het presenteert.

Hoe maak je een kersthert
Hoe maak je een kersthert

Het is nodig

  • - dikke en dunne draad;
  • - schaar;
  • - synthetische winterizer of tussenvulling;
  • - draden;
  • - Nieuwjaarsslinger.

instructies:

Stap 1

Maak een skelet. Om een stijf frame te maken, heb je verschillende soorten draad nodig met een diameter van 1,5 mm en 2 - 2,5 mm. Neem het dikste gedeelte en buig het in de vorm van een lus: in de toekomst verandert het in een hertenkop. Buig het onderste deel van de lus en buig integendeel het bovenste deel zodat een rechte hoek wordt gevormd, die de verbinding van het lichaam met de nek aangeeft.

Stap 2

Maak de voor- en achterpoten uit de draad. Knip twee stukken dik draad van gelijke lengte af en buig ze doormidden. Bevestig ze aan het torsoframe door lussen aan de uiteinden te maken of door ze vast te binden met dunner draad. Controleer of het hert stabiel is en niet wiebelt. Vergeet niet dat een echt nieuwjaarshert een vertakt gewei en een kleine uitstekende staart zou moeten hebben.

Stap 3

Wikkel het frame in met verschillende lagen watten of opvulling polyester. Het uiterlijk van het speelgoed hangt af van hoe dik het materiaal zal zijn en waar je het precies wilt repareren. Zorg ervoor dat de verhoudingen en gewichtsverdeling in acht worden genomen: als het hert aan één kant zwaarder is, dan zal het product de hele tijd in die richting rollen.

Stap 4

Zet de verpakking vast met fijne draad. Elk stuk opvulmateriaal van polyester of watten moet zorgvuldig worden bevestigd. Als de draad zacht genoeg is, kun je de "vorm" van het hert subtieler modelleren door zachte bochten te maken. Zorg er tegelijkertijd voor dat het draadskelet niet te strak zit voor de katoenvuller, anders zal het in stukken uitpuilen.

Stap 5

Wikkel het draadrendier in de regen van het nieuwe jaar. Hoe groter het werkstuk, hoe mooier de slinger kan zijn, die spoel voor spoel om het draadframe moet worden gewikkeld, beginnend bij de staart en geleidelijk stijgend naar het hoofd en de hoorns. Je kunt de lengte van de vacht ook zelf aanpassen door het overtollige af te knippen met een nagelschaartje. Zet de uiteinden van de regen vast met dunne draad of draden. Je kunt experimenteren met de kleur van de hertenleer door verschillende slingers van verschillende kleuren te gebruiken. Vergeet aan het einde niet een zijden strik om de nek van het speelgoed te binden of een nieuwjaarsbel te hangen.

Aanbevolen: