Hoe Een Gezicht Te Schilderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gezicht Te Schilderen?
Hoe Een Gezicht Te Schilderen?

Video: Hoe Een Gezicht Te Schilderen?

Video: Hoe Een Gezicht Te Schilderen?
Video: Painting a Face in 5 Steps 2024, Maart
Anonim

Wilt u de vakantie van uw kind onvergetelijk maken en weet u niet hoe? Probeer een make-upfeestje te geven. Er zijn speciale gezichts- en bodypaints op waterbasis waar je niet veel moeite mee hebt.

Hoe een gezicht te schilderen?
Hoe een gezicht te schilderen?

Het is nodig

Je kunt verf kopen in elke themawinkel voor de vakantie, verf is hypoallergeen en kan gemakkelijk worden afgewassen met warm water en zeep. Je hebt ook verschillende formaten borstels, sponzen en make-upsponsjes nodig. Kies kwaliteitsgereedschap met een zachte textuur

instructies:

Stap 1

Probeer om te beginnen eenvoudige tekeningen, laat je fantasie de vrije loop. Oefen met het tekenen van eenvoudige patronen, regenbogen, zon, bloemen, vlinder, Indiaan, clown of piraat op papier. Het is beter als u een schets of zelfs een sjabloon maakt van zacht, duurzaam papier.

Stap 2

Bereid je werkplek zo voor dat alles binnen handbereik is. Leg een tafelzeil neer, leg voorbereide verf, penselen, een pot water, servetten, in het algemeen alles wat u nodig heeft.

Stap 3

Praat met je kind zodat hij een klein patroon of de make-up van een volwaardige tekenfilmheld op zijn gezicht wil zien.

Stap 4

Bedek het kind om te voorkomen dat er verf op kleding komt, voor hetzelfde doel is het de moeite waard om je van tevoren aan te kleden, om niet alles rondom te bevlekken.

Stap 5

Hoe teken je een luipaard:

Breng witte kleur aan op het gebied tussen de neus en de bovenlip, evenals de bovenste oogleden en de kin.

Daarna met gele verf met een spons over de rest van het gezicht schilderen. Laat de verf drogen.

De laatste fase van make-up is het aanbrengen van zwarte verf. Neem een medium penseel en verf op de wangen, neuspunt, wenkbrauwen, snor, vlekjes en lippen.

Aanbevolen: