Hoe Maak Je Een Carlson-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Carlson-kostuum?
Hoe Maak Je Een Carlson-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Carlson-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Carlson-kostuum?
Video: Insignes van de USSR. Collectie-Jonge Falerist 2024, Maart
Anonim

Een van de favoriete kinderpersonages - Carlson, wordt vaak een gast van kindermatinees. In de regel verkleden respectabele mannen zich in het kostuum van de held, die speels en ondeugend laten zien hoe de propeller werkt. Het pak kan echter ook voor een kind worden gemaakt, er zijn geen moeilijkheden. Het enige dat nodig is, is verbeeldingskracht.

En nu moeten we een beetje stout spelen
En nu moeten we een beetje stout spelen

Het is nodig

Short of capribroek, bretels, een shirt of T-shirt, 20x20 cm vierkant dik karton

instructies:

Stap 1

De korte broek moet meerdere maten groter zijn dan de maat die uw kind draagt. Maak voor volume een opvulling van polyester en ga op een katoenen stof zitten. Verwerk op dezelfde manier het T-shirt, dat ook te groot moet zijn voor je baby. Naai een brede schouderband en bevestig deze aan de korte broek, of gebruik de voorbereide bretels.

Stap 2

Productie van propellers. Neem een stuk zwaar karton en teken daarop de omtrek van de propellerbladen. Knip langs de contour met een schaar. Verf de resulterende propeller aan beide zijden met rode verf. Lijm of naai de afgewerkte propeller terug naar de beugels of hun imitatie precies in het midden.

Stap 3

Versier de plaats waar de propeller is verbonden met een grote knop. Naai nog een knoop aan de voorkant van het pak. Het pak is klaar.

Stap 4

Er zijn nog meer manieren om een propeller te maken. Neem een onnodige koeler en haal de behuizing eruit. Knip de propellerbladen uit de ponskaarten. Naai de koeler op de beugels. Lijm de voorbereide bladen en bevestig ze aan de ventilator. Sluit de bedrading met de schakelaar aan op de contacten van de koeler. Voorzie de propeller van een oude 9 volt lader. Tape de stroom naar de batterijen vast met tape. Verstop eten in de zak van je pak.

Stap 5

Een andere manier. Snijd drie messen en twee cirkels uit het polyurethaanschuim. Naai een stuk met een rode doek. Vouw de propellerbladen overlappend en bevestig er een rond stuk bovenop. Naai de hele structuur met de hand. Naai het vervolgens aan de bretels van het pak. Het tweede ronde stuk zal dienen als de propellerknop. Bedek het met een rode doek en naai het aan de voorkant van de bretels.

Aanbevolen: