Hoe Boek Je Bioscoopkaartjes

Inhoudsopgave:

Hoe Boek Je Bioscoopkaartjes
Hoe Boek Je Bioscoopkaartjes

Video: Hoe Boek Je Bioscoopkaartjes

Video: Hoe Boek Je Bioscoopkaartjes
Video: Hoe Een Laag Zelfbeeld Je Klem Houdt - Transformatie Tour Onthuld (1 van 9) 2024, Mei
Anonim

Bioscopen bezoeken in onze tijd al lang een integraal onderdeel van de vrijetijdsbesteding. Met de ontwikkeling van de filmindustrie is het een probleem geworden om in het weekend naar je favoriete film te gaan, en zelfs naar goede plekken. Er is een oplossing - u kunt vooraf tickets reserveren.

Bioscoop, bioscoop, bioscoop
Bioscoop, bioscoop, bioscoop

Noodzakelijk

  • Telefoon
  • het internet
  • Geld

instructies:

Stap 1

Als je weet welke film je wanneer wilt zien, kun je direct bij de bioscoop kaartjes kopen. Om dit te doen, moet je kiezen naar welke film je van plan bent te gaan, het tijdstip van de demonstratie kiezen, het aantal tickets bepalen en contact opnemen met de kassier. Maar als je om wat voor reden dan ook niet naar het loket kunt komen, dan kunnen tickets op afstand worden geboekt.

Stap 2

De eerste manier om tickets te reserveren is telefonisch. Om dit te doen, moet u het telefoonnummer van de bioscoop weten. Houd er rekening mee dat het geen antwoordapparaat was, maar de telefoniste nam de telefoon op. Vertel de operator vervolgens de titel van de film, het tijdstip van de show en de stoelnummers waarin u wilt zitten. Onthoud dan zeker het reserveringsnummer dat u wordt gedicteerd. Je verzilvert dan tickets met dit nummer.

Stap 3

De volgende manier om tickets te boeken is via internet. U moet naar de bioscoopwebsite gaan en de gegevens op een speciaal formulier invullen. Daarna moet je voor aanvang van de film naar de kassa komen en de geboekte tickets verzilveren.

Aanbevolen: