Hoe We Rusten Op 8 Maart In

Inhoudsopgave:

Hoe We Rusten Op 8 Maart In
Hoe We Rusten Op 8 Maart In

Video: Hoe We Rusten Op 8 Maart In

Video: Hoe We Rusten Op 8 Maart In
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, Mei
Anonim

Welke mooie dame wil een lente-vrouwenvakantie niet zo doorbrengen dat ze zichzelf kan opladen met een goed humeur voordat de zomer komt? Vragen: hoe u op 8 maart 2016 kunt uitrusten, hoe u een weekend organiseert en interessant met uw gezin doorbrengt, moet van tevoren worden besloten.

Hoe we rusten op 8 maart in 2016
Hoe we rusten op 8 maart in 2016

8 maart 2016: hoe te ontspannen

Volgens het decreet van de Russische regering zullen de Russen ter ere van 8 maart 2016 vier dagen rusten van de 5e tot de 8e dag (zaterdag-dinsdag) van de eerste lentemaand. Maandag 7 maart is verplaatst naar 3 januari. Een paar vrije dagen is een goed excuus om eindelijk je familie en vrienden te zien en zelfs een korte reis te maken.

Hoe te ontspannen op 8 maart

Mannen kunnen een uitstekend cadeau kiezen voor hun dierbaren, dat een leven lang aangename herinneringen kan achterlaten - een originele sightseeingtour. Dit dient vooraf geregeld te worden. Een professioneel reisbureau met een goede reputatie kan u op 8 maart zeker adviseren waar u kunt uitrusten. Een interessante optie zijn thematochten van 1-2-3 dagen langs de Wolga, in de regio Moskou en andere regio's.

In maart 2016 bieden reisbureaus cadeaubonnen aan voor zeer interessante excursies, met name met een bezoek aan het Russische achterland, oude steden, het proeven van heerlijke wijnen, kennismaking met volksambachten en schilderachtige natuur. Op 8 maart 2016 zijn er speciale vakantieprogramma's bedacht. Welnu, als u een vakantie plant voor Internationale Vrouwendag, aan het begin van de lente is er een laagseizoen in Europa - het is tijd om een betaalbare, onvergetelijke reis te maken.

Uit de geschiedenis van de vakantie

Op deze dag in 1908 marcheerden Amerikaanse vrouwen door New York en eisten gelijkheid. De belangrijke datum 8 maart werd in Rusland goedgekeurd ter ere van de vrouwenstaking van 1917, en de socialiste Klara Zetkin stelde voor om die te vieren.

Ondertussen gingen de dagen van verering van het schonere geslacht al in de oudheid voorbij: de oude Romeinse slaven konden hun plichten niet vervullen, de matrons ontvingen genereuze geschenken van hun echtgenoten. Dames verkleedden zich en bezochten de tempel van de godin Vesta.

We rusten op 8 maart in 2016, net als in het verleden en het voorlaatste jaar, is deze feestdag in Rusland lange tijd niet als een politieke feestdag beschouwd. Nu is het moeilijk om je een leven voor te stellen zonder je favoriete vakantie van lente, liefde en schoonheid.

Aanbevolen: