Hoe Actief Te Ontspannen In De Winter

Hoe Actief Te Ontspannen In De Winter
Hoe Actief Te Ontspannen In De Winter

Video: Hoe Actief Te Ontspannen In De Winter

Video: Hoe Actief Te Ontspannen In De Winter
Video: Hoe word jij even gespierd als Arnold Schwarzenegger? 2024, Mei
Anonim

De winter is een geweldige tijd voor sport en buitenactiviteiten. Bovendien verschijnen er nieuwe apparaten voor entertainment. Wat bieden fabrikanten ons?

Kerstvakantie
Kerstvakantie

Gezamenlijke rust veroorzaakt veel aangename emoties. Sneeuwballen spelen, zich wentelen in de sneeuw, skiën, schaatsen of gewoon bergafwaarts is zelfs voor volwassenen nuttig. Daarom is het tijd om de frisse, ijzige lucht in te gaan en te genieten van de winterspelen. Dit soort rust is erg gezond. Dit is verharding en verwijdering van emotionele stress en training van het cardiovasculaire systeem.

Bovendien kun je afvallen. Skates, ski's, snowboards zijn hier perfect voor. Maar als u niet klaar bent voor dergelijke fysieke activiteit, overweeg dan andere opties. Scandinavisch en zelfs gewoon wandelen in winterkleding is ook energie-intensief. Over het algemeen is alle winterpret per definitie actief.

Een geweldige manier om stress te verlichten is het spelen van sneeuwballen. Dit is emotionele intensiteit en opwinding. Fabrikanten bieden nu sneeuwbalmachines aan, de zogenaamde "sneeuwvlokken". Als je gaat strijden, is het beter om vooraf sneeuwballen te plakken. Zorg voor reservekleding om niet ziek te worden: wanten en een muts. Als je een lange wandeling gaat maken, neem je best een thermoskan met kruidenthee of fruitdrank mee. Giet geen koffie. Het verhoogt de druk.

Met een reiskussen kun je in de sneeuw zitten en warm blijven als je moe bent. Het product is gemaakt van polyurethaanschuim, soms aan één zijde bedekt met folie voor extra thermische isolatie.

Een ander nieuw entertainmentgadget is de winterscooter. Vanwege de stevige baan lijkt het op een snowboard, maar voor meer wendbaarheid heeft het een stuur, dat in de regel in hoogte verstelbaar is. Geweldig voor alpineskiën.

Misschien niet meer nieuw, maar een favoriete manier van entertainment - tubing. Bij het kopen is het de moeite waard om rekening te houden met het gewicht en de lengte van de rijder. Als u van plan bent het hele gezin te gebruiken, is het beter om een universele maat te kiezen. Nu zijn er cheesecakes voor gezamenlijk skaten voor twee of zelfs drie personen.

De nieuwigheid van het seizoen is een winterfiets - een dikke fiets. Hij heeft dikke banden en overwint gemakkelijk besneeuwde paden en losse sneeuw. Het is beter om een eenvoudiger model te kiezen, zonder schakelsnelheden, het is betrouwbaarder bij lage temperaturen.

Kicksled, of de zogenaamde "Finse slee", is ook geweldig familieplezier. Het is een zitslee met lange lopers. Het werkingsprincipe is elementair: het kind zit op een slee en de ouder staat achter op de lopers en bedieningselementen, voegt beweging toe indien nodig, duwt af met één been.

Een andere noviteit is iglo-ijs. Het belangrijkste verschil met de gebruikelijke is de aanwezigheid van een riem. Het fixeert de baby veilig. Volwassenen kunnen dit apparaat ook proberen, aangezien er geen gewichtslimiet is.

Aanbevolen: