Hoe Te Sparen Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Te Sparen Voor Een Bruiloft
Hoe Te Sparen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Te Sparen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Te Sparen Voor Een Bruiloft
Video: Hoe trouw je binnen een REALISTISCH budget?! 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is de meest plechtige gebeurtenis in het leven van mensen die besluiten te trouwen om samen een gelukkig leven door te brengen. Iedereen wil een mooie en rijke bruiloft, maar hoe kun je er geld voor sparen? Bovendien beginnen moderne "pasgetrouwden" vaak eerst samen te leven en pas dan een bruiloft te plannen. En er zijn huishoudelijke uitgaven, een appartement, reparaties … dit alles lijkt belangrijker dan een spookachtige vakantie.

Als je geld hebt gespaard voor een bruiloft, zul je er geen spijt van krijgen
Als je geld hebt gespaard voor een bruiloft, zul je er geen spijt van krijgen

instructies:

Stap 1

Om te sparen voor een bruiloft, moet je je allereerst realiseren dat je het nodig hebt. Beslis dat je vanaf nu een bruiloft plant en daarvoor geld inzamelt. Dit is erg belangrijk, omdat het je in staat stelt om over te gaan tot echte actie, en niet alleen lege verwachtingen. Bepaal grofweg de kosten. Misschien zal een deel van de kosten worden gedragen door de toekomstige echtgenoot en de andere door de toekomstige vrouw. Of u zet elke maand een bepaald bedrag opzij voor uw bruiloft - de keuze is aan u.

Stap 2

Je hebt ruimte nodig om je trouwgeld op te slaan. Het probleem met veel paren is dat hoewel ze geld sparen voor de bruiloft, ze het soms, althans gedeeltelijk, aan iets anders kunnen uitgeven. Of het nu een nuttige verspilling was of niet, het maakt niet uit, maar geld besparen voor een bruiloft zal nooit mogelijk zijn. Zorg ervoor dat het geld intact is. Maak een spaarrekening aan met een ingewikkelde opnameprocedure, maar met een eenvoudige mogelijkheid om deze aan te vullen. Dus als het tijd is om geld op te nemen, ontvangt u ook rente-inkomsten.

Stap 3

Een nogal extreme manier is om jezelf een deadline te stellen door een aanvraag in te dienen bij de burgerlijke stand. Als de trouwdatum voor de deur staat, zit er niets anders op dan ergens geld te zoeken. Het blijkt dat wanneer deadlines en verplichtingen krap zijn, geld voor een bruiloft bijna vanzelf ergens vandaan komt, en je dacht dat het bijna onmogelijk was om het te redden!

Stap 4

Als je weet dat je veel geldgeschenken zult ontvangen voor de bruiloft, probeer dan geld te lenen voor de ceremonie en betaal dan de schulden van de geschenken af. Velen doen dat. Het is waar dat er een zijspoor moet worden voorzien. Als er plotseling niet genoeg geld is voor geschenken, moet u toch de schulden voor de huwelijksceremonie kunnen afbetalen.

Stap 5

Als optie - geen lening voor een bruiloft. Dan zul je het in de toekomst moeten betalen, en hier zullen we het hebben over reguliere bedragen, en veel minder dan eenmalige huwelijkskosten. Deze optie wordt steeds populairder in de moderne wereld, waar de meeste financiële problemen worden opgelost door middel van leningen.

Aanbevolen: