Hoe Maak Je Een Doe-het-zelf-huwelijksposter

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Doe-het-zelf-huwelijksposter
Hoe Maak Je Een Doe-het-zelf-huwelijksposter

Video: Hoe Maak Je Een Doe-het-zelf-huwelijksposter

Video: Hoe Maak Je Een Doe-het-zelf-huwelijksposter
Video: Hoe Maak Je Een PIZZA In MINECRAFT! 2024, Mei
Anonim

Geen bruiloft vindt plaats zonder trouwposters. Ze voegen plezier en vreugde toe aan de vakantie. Zo'n poster kan in een winkel worden gekocht of bij een drukkerij worden besteld, maar een poster die met je eigen handen is gemaakt, zal veel aangenamer zijn voor de pasgetrouwden en hun gasten.

Hoe maak je een trouwposter
Hoe maak je een trouwposter

Het is beter om posters voor een bruiloft niet voor één persoon te maken, maar voor een hele groep mensen. Samen, dankzij de verbeelding van verschillende vrienden, zal het resultaat veel beter zijn. Trouwposters kunnen niet alleen in de feestzaal worden opgehangen, maar ook op de overloop waar het appartement van de bruid zich bevindt. U kunt een losgeld van de poster regelen of met zijn hulp wedstrijden houden.

Materialen voor het maken van trouwposters

Om een huwelijksposter te maken, hebt u mogelijk Whatman-vellen of -behang nodig, potloden, viltstiften, markeerstiften, scharen, heldere linten, gouache voor het aanbrengen van volumetrische inscripties, stencils met het alfabet, kant-en-klare letterstickers. Om wensen te schrijven, is het beter om een persoon te vinden met een kalligrafisch handschrift onder uw kennissen.

Wat af te beelden op een trouwposter

De poster moet grappig, humoristisch en onderhoudend zijn, aangezien dit een onderdeel van de vakantie is. Maar hier kunnen zowel grappige fragmenten als wijze uitspraken over het relevante onderwerp plaatsvinden. Je kunt ze gemakkelijk vinden op internet of zelf bedenken. Het is beter om afbeeldingen te maken die geschikt zijn voor de betekenis van deze inscripties om het interessanter te maken. Je kunt een fotocollage maken met foto's van het bruidspaar, hun vrienden, schoonmoeder, schoonvader, schoonmoeder en schoonvader. In dit geval is het beter om de foto's te omcirkelen met een stift of viltstift om ze helderder te markeren. Komische collages zullen daar een goede aanvulling op zijn. Op de poster kun je ook een fotomontage maken met foto's van het bruidspaar, waar ze bijvoorbeeld in een rijke villa wonen, ontspannen op de eilanden, enzovoort. En je kunt hun foto's plaatsen, van de kindertijd tot het heden.

Een aangename verrassing voor de pasgetrouwden is de uitnodiging van portretschilders voor de bruiloft, waar ze de pasgetrouwden in de hal zullen tekenen. Zo'n affiche wordt jarenlang bewaard.

Het is goed als er een plek op de poster is waar iedereen zijn wensen aan de jongeren kan overlaten. Dezelfde poster kan los staan van de hoofdposter. Het moet ook worden versierd met een inscriptie bovenop die gasten uitnodigt om hun wensen achter te laten. Je kunt ook zakken voor geld op trouwaffiches lijmen met de juiste inscripties: "op de dochter", "op de zoon", "op de auto", "op de bontjas" enzovoort. De achtergrond van de poster zelf mag niet wit zijn, het is beter om deze in kleur te maken.

Verschillende mogelijkheden voor belettering op een trouwposter:

- Jij en ik - nu een familie!

- Ik ben zelf getrouwd - help een vriend!

- De meisjes van de man knipperden met hun ogen!

- Schoonzoon plus schoonvader - er is een fles!

- Single - een halve persoon!

- Als je op weg bent naar de bruiloft, vergeet dan niet te glimlachen!

Welke poster je ook besluit om de bruiloft te versieren, deze moet met ziel en liefde worden gemaakt.

Aanbevolen: