Wat Te Geven Voor Een Robijn Bruiloft

Wat Te Geven Voor Een Robijn Bruiloft
Wat Te Geven Voor Een Robijn Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Robijn Bruiloft

Video: Wat Te Geven Voor Een Robijn Bruiloft
Video: Robijnen huwelijk gevierd met drive-in-felicitaties 2024, Mei
Anonim

De echtgenoten vieren hun robijnhuwelijk na veertig jaar samengewoond te hebben. Het is bekend dat robijn een felrode steen is, die in waarde de tweede is na diamant. De rijke kleur is een symbool van het feit dat de man en vrouw hun liefde door de afgelopen jaren hebben gedragen en echt dierbare mensen zijn geworden. Aangezien deze verjaardag geenszins een gewone datum is, is het erg belangrijk om te weten wat er op zo'n gedenkwaardige dag aan echtgenoten kan worden gegeven.

Wat te geven voor een robijn bruiloft
Wat te geven voor een robijn bruiloft

Traditioneel worden alle geschenken voor een robijnhuwelijk geassocieerd met rood - de kleur van liefde en leven. In deze hoedanigheid zijn sieraden en interieurartikelen met robijnen perfect, maar niet iedereen kan dergelijke cadeaus betalen. Een originele oplossing is beddengoed in rood of bordeauxrood of met een patroon van scharlaken bloemen, een sprei, een set handdoeken, tafelkleden en servetten in hetzelfde kleurenschema. Ook kunt u de "ruby pasgetrouwden" een diner- of theeservies geven met een prachtig patroon in rode tinten.

Natuurlijk kun je op zo'n dag niet zonder een boeket scharlakenrode of bordeauxrode bloemen. Afhankelijk van het seizoen en de voorkeuren van de helden van de dag kunnen dit rozen, dahlia's, anjers, tulpen of gladiolen zijn. Aangezien de robijnrode bruiloft de veertigste verjaardag van het gezinsleven markeert, zal een prachtig geschenk een enorme mand zijn met precies veertig rode bloemen (of nog beter eenenveertig, om degenen die in verschillende bijgeloof geloven niet in verlegenheid te brengen en geloven dat boeketten vanaf een even aantal bloemen worden niet geaccepteerd). En als zo'n mand is vastgebonden met een scharlaken strik, dan zal het geschenk schitteren met de helderste kleuren.

Een zeer passend geschenk is een fles goede oude rode wijn of champagne. En als je wilt, kun je veertig flessen tegelijk presenteren, één voor elk geleefd jaar. Ook een luxe taart gedecoreerd met rode bessen, hartjes en rozen of heerlijke snoepjes in een scharlaken doosje is geschikt als cadeau.

Maar blijf niet alleen stilstaan bij het thema "robijn", want voor deze verjaardag van het gezinsleven is het vrij toegestaan om verschillende geschenken te presenteren. Huishoudelijke apparaten, verschillende apparatuur, schilderijen, borden en andere noodzakelijke items zijn uitstekende opties voor "robijnrode" geschenken. En om het vakantiegevoel te behouden, kunt u er een boeket rode bloemen, een rode wenskaart of zelfs scharlaken hartvormige ballonnen aan toevoegen.

Ook de directe organisatie van het huwelijksjubileum is een uitstekend cadeau. Vanwege hun leeftijd hebben de echtgenoten die al veertig jaar getrouwd zijn misschien gewoon niet genoeg kracht om een grootschalige vakantie te houden, dus hulp bij deze moeilijke kwestie is het beste geschenk. Alleen van tevoren moet je met de helden van de dag alle details van het aanstaande feest bespreken en proberen maximaal rekening te houden met al hun wensen, en dan stralend, en alsof veertig jaar jonger, uiterlijk en glimlach het beste zullen zijn dankbaarheid voor het aangeboden geschenk.

Aanbevolen: