Wat Is "Cactusfestival" In Brugge

Wat Is "Cactusfestival" In Brugge
Wat Is "Cactusfestival" In Brugge

Video: Wat Is "Cactusfestival" In Brugge

Video: Wat Is
Video: Wat 'prikkelt' de mensen op het Cactusfestival? 2024, April
Anonim

Het Cactusfestival is een driedaags evenement, dat jaarlijks wordt gehouden in de Belgische stad Brugge, waar artiesten van alternatieve muziekstijlen optreden.

Wat
Wat

De tijd van het evenement is de eerste helft van juli, gedurende drie dagen van vrijdag tot zondag in het openlucht Minnewaterpark zijn er interessante bands en artiesten die je elders nauwelijks ziet en hoort.

Het grondgebied van het festival wordt beperkt door de grenzen van het park, er wordt één podium georganiseerd voor uitvoeringen, dus het is niet nodig om tussen verschillende groepen te kiezen en van podium naar podium te gaan.

De toegang tot het park is in deze periode betaald, tickets kunnen zowel voor alle dagen in één keer in de vorm van een abonnement worden gekocht, als voor elk afzonderlijk, als u de voorstellingen van specifieke groepen wilt bekijken. Aangezien er in voorgaande jaren gevallen zijn geweest van valse tickets die werden verkocht, dringen de organisatoren er sterk op aan om ze alleen bij geaccrediteerde partners te kopen. Informatie over kaartverkooppunten, festivaldeelnemers en concertschema staat op de officiële website van het evenement in het Nederlands.

Toeristen die speciaal voor het festival naar Brugge komen, krijgen de mogelijkheid om te overnachten op een camping aan de Weidestraat 8310 Assebroek. Daarnaast kun je in hotels overnachten en comfortabel overnachten.

Wat betreft eten, de organisatoren van het festival bieden iedereen hapjes en drankjes tegen zeer betaalbare prijzen. Bovendien is de keuze van de aangeboden gerechten behoorlijk rijk. Vanwege de overtuigingen van veel festivaldeelnemers worden vegetarische gerechten, verse groenten en fruit breed op het menu gepresenteerd. Van de alcoholische dranken is alleen bier te koop, het is ten strengste verboden om eigen drankjes mee te nemen naar het festivalterrein.

Het motto van het festival is: "Hoor, zie, voel de wereld!" De organisatoren van het evenement besteden veel aandacht aan de strijd tegen milieuvervuiling. Daarom worden op het grondgebied schalen en containers gebruikt die verder kunnen worden verwerkt en wordt energie opgewekt met een hybride generator die draait op koolzaadolie.

Aanbevolen: