Hoe Spaarvarkens Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Spaarvarkens Te Geven?
Hoe Spaarvarkens Te Geven?

Video: Hoe Spaarvarkens Te Geven?

Video: Hoe Spaarvarkens Te Geven?
Video: Такая копилка привлечет деньги на покупку дома 2024, Maart
Anonim

Onder de vele souvenirs voor alle gelegenheden - houders voor visitekaartjes, beeldjes van dieren en stripfiguren, sleutelhangers en magneten - nemen spaarvarkens een bijzondere plaats in. Dit universele geschenk kan bij elke gelegenheid worden gegeven en zal altijd een noodzakelijk en nuttig geschenk zijn.

Hoe spaarvarkens te geven?
Hoe spaarvarkens te geven?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste om te onthouden wanneer u een spaarvarken gaat geven, is dat spaarvarkens niet leeg worden gegeven. Dit is een teken dat armoede en ondergang belooft. Maar als je daar een paar dubbeltjes laat vallen, en bij het overhandigen van het spaarvarken, schudt het zodat het gerinkel van munten te horen is, dit zal zeker geluk en rijkdom aantrekken.

Stap 2

Let bij het kiezen van een spaarvarken ook op de belangen van de persoon aan wie u het wilt presenteren. Zo is een liefhebber van aardrijkskunde of een reiziger - in de vorm van een wereldbol, een dierenliefhebber - in de vorm van een kat of een teddybeer, en een spaarvarken in de vorm van een grote stapel bankbiljetten geschikt voor een zakenman.

Stap 3

Vergeet de vriendelijke woorden niet als je het spaarvarken overhandigt. Als je het op een bruiloft aan je vrienden wilt presenteren, kies dan de optie van een spaarvarken met het opschrift "Voor een huwelijksreis" of "Voor een vrouw voor snuisterijen", "Voor een vakantie aan zee" en stel een poëtische felicitatie samen -wens dat de inscriptie op het spaarvarken echoot. Je kunt met de toastmaster afspreken dat alle gasten hun geld niet alleen aan de jongeren geven of op een dienblad leggen, maar ook in dit spaarvarken doen. Op de verjaardag van een vriend of ouders kun je ook hun gekoesterde droom herinneren en in je felicitaties zeggen dat je het eerste geld geeft voor de uitvoering ervan. Toegegeven, het bedrag mag in dit geval niet te klein zijn.

Stap 4

Spaarvarkens kunnen op Valentijnsdag aan elkaar worden gepresenteerd, vooral in de vorm van engelen of harten, met verschillende zinnen en liefdesverklaringen. Daar kun je met z'n tweeën immers geld sparen voor een tripje naar zee of iets goeds voor in huis kopen. Leg daar de eerste munten bij elkaar en doe een wens voor jullie leven samen om voorspoedig en gelukkig te zijn.

Stap 5

Een spaarvarken is niet alleen een prachtig cadeau voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Zo leren kinderen zuinig te zijn, leren sparen en sparen voor iets belangrijks, zonder zakgeld te verspillen aan kleinigheden. Geloof me, als het spaarvarken vol is en het kind al het geld daar vandaan kan halen, naar de winkel kan gaan en kopen waar hij van droomde, zal hij de waarde van geld beginnen te begrijpen en trots op zichzelf zijn.

Stap 6

Zorg voor een mooie verpakking voor uw spaarvarken. Je kunt voor de grap een paar in kokers gerolde "grapbank" -biljetten in de gleuf schuiven en ze in een transparante verpakking verpakken. Als je een spaarvarken in een doos doneert, schrijf dan "Hier is iets dat zeker van pas zal komen" bovenaan, en feliciteer je vrienden, wissel het gedoneerde bedrag in voor honderd roebel en schrijf op het pakket "Heb geen honderd roebel, maar honderd vrienden hebben”. Je vriend zal zo'n geschenk zeker onthouden en waarderen.

Aanbevolen: