Wanneer Is Het Jaar Van Het Varken Pasen 2019?

Wanneer Is Het Jaar Van Het Varken Pasen 2019?
Wanneer Is Het Jaar Van Het Varken Pasen 2019?

Video: Wanneer Is Het Jaar Van Het Varken Pasen 2019?

Video: Wanneer Is Het Jaar Van Het Varken Pasen 2019?
Video: Knor knor: Het is het jaar van het varken 🐷 2024, Mei
Anonim

Een varken is een vriendelijk en open dier dat met absoluut iedereen een gemeenschappelijke taal kan vinden. Iedereen begroette het jaar van het varken met vreugde en vrolijkheid, maar volgens de oosterse kalender is het jaar van het varken nog niet aangebroken.

Oosters Jaar van het Varken
Oosters Jaar van het Varken

Elk komend jaar komt naar ons huis met zijn beschermheer. In 2019 worden we bezocht door het Yellow Earth Pig. Het varken heeft verschillende kosmische elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Dit jaar hebben we de aarde ontmoet. Volgens de legende zal dit dier niemand kunnen beledigen, maar integendeel opstaan om de beledigde en zwakken te beschermen. Het varken is niet in staat tot vuile streken, het heeft een heel lief karakter en een uiterst positieve instelling. Dat is de reden waarom velen geloven dat de komende

het is het varken dat de cyclus van twaalf dieren sluit, dus ze heeft al hun positieve eigenschappen verzameld. Denk niet dat het varken vies en onrein is, integendeel, het varken is het meest ambitieuze dier. Je moet haar ontmoeten met een tafel vol met verschillende gerechten en in nieuwe mooie kleren.

De Europese nieuwjaarsviering verschilt echter meer dan een maand van de oosterse kalender. Dus, volledig

Dit jaar wordt beschouwd als het meest vruchtbare in termen van geld, want niet voor niets worden spaarvarkens gemaakt in de vorm van varkens. De rijkdom zelf zal echter niet in handen vallen, je moet werken. Het varken heeft geen voorkeur voor luie mensen, maar betuttelt alleen degenen die het hele jaar hard hebben gewerkt.

Als iemand denkt dat hij geen gast - een bof - volgens alle regels heeft ontmoet, dan is het niet te laat om alles te veranderen, want het is op dit moment, volgens de oosterse kalender, dat het zijn plaats volledig zal innemen in de cyclus.

Aanbevolen: