Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar In Een Team?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar In Een Team?
Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar In Een Team?

Video: Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar In Een Team?

Video: Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar In Een Team?
Video: Podcast - 6 oktober: Keert Bitcoin (heel) snel terug naar 65.000 dollar? 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een gezinsvakantie. Maar ik wil deze prachtige dag ook graag vieren met mijn geliefde collega's. Er zijn veel manieren, van op kantoor zitten tot het huren van een hotel ergens in warme landen.

Hoe vier je het nieuwe jaar in een team?
Hoe vier je het nieuwe jaar in een team?

instructies:

Stap 1

Bedrijven die hun medewerkers waarderen, organiseren meestal een zakelijk nieuwjaarsfeest. Dit vergroot niet alleen de loyaliteit van medewerkers aan het management, maar verenigt ook het team, waardoor je collega's van andere afdelingen beter leert kennen. Het belangrijkste is om niet te vergeten dat de mensen die met je vieren uitstekend zijn, maar niet helemaal dicht bij je staan. Daarom is het de moeite waard om de consumptie van alcoholische dranken te beperken om problemen met het management na de vakantie te voorkomen.

Stap 2

Als de directie je niet heeft opgevangen, regel dan zelf het nieuwjaarsfeestje. En je hoeft geen duur restaurant te huren. Als het kantoor een gezellige binnenplaats heeft, kun je daar een evenement houden. Vraag hiervoor toestemming voor het verwijderen van meerdere meubelen uit het pand. Bijna elk bedrijf in het magazijn heeft kapotte of gewoon extra tafels. Het is onwaarschijnlijk dat het u wordt verboden om ze te gebruiken. Zet op de binnenplaats van het kantoorgebouw twee of drie tafels - afhankelijk van het aantal medewerkers dat op het feest is uitgenodigd -. Leg er voedsel op dat vooraf is gekocht voor collectief geld - vleeswaren, kaas, fruit, champagne. Geef je collega's grappige rode hoeden. Voor mannen, gewatteerde baarden. Neem veel klatergoud en slingers mee. Al deze attributen zullen een gevoel van feest creëren. Stel bij de eerste toast voor om het oude jaar door te brengen. Laat iedereen de sterretjes aansteken en, terwijl ze branden, wensen doen.

Stap 3

Als je besluit om het nieuwe jaar met collega's in een café te vieren, zorg dan voor het evenementscenario. Als het vakantieplan niet is uitgedacht, verandert het feest in een gewoon samenzijn met een bespreking van werkproblemen. Regel bijvoorbeeld aan het eind van het jaar een stripprijs. Verzin verschillende nominaties - "De meest wendbare" - die het snelst met het werk omgaat en naar huis gaat, "Sonya" - de persoon die het vaakst te laat op het werk is, enzovoort. Koop van tevoren grappige dierenfiguren - een haas, een beer, enz., zodat ze bij de nominaties passen. En presenteer ze samen met het diploma aan de winnaars. Dan zal de vakantie door iedereen nog lang worden herinnerd, niet alleen met heerlijk eten, maar ook met grappig entertainment.

Aanbevolen: