Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Winter?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Winter?
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Winter?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Winter?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Winter?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, Mei
Anonim

Bijna alle mensen trouwen in het warme seizoen: iemand krijgt een datum voor de lente-herfst cadeau en iemand plant het van tevoren. Geen wonder. In de zomer zijn er veel meer cafés en restaurants open, is er een mogelijkheid om het feest buiten te vieren op de veranda van het restaurant, zijn er een aantal seizoensplaatsen geopend waar je terecht kunt voor een fotoshoot. Wat kunnen we zeggen over lichte outfits, comfortabele schoenen en zachte zonnestralen. Geen bruiloft, maar een sprookje! Maar vergeet het winterseizoen niet, in de winter kun je ook een bruiloft regelen die de hele stad zal onthouden! Als je de organisatie van je bruiloft vakkundig benadert, maak je van je winterbruiloft een waar sprookje.

Hoe organiseer je een bruiloft in de winter?
Hoe organiseer je een bruiloft in de winter?

instructies:

Stap 1

In de winter zijn interessante plaatsen voor bruiloften niet minder open dan in de zomer. Een groot pluspunt ten gunste van een winterhuwelijk is dat u geen problemen zult hebben met het bestellen van een banket en ceremonie, het boeken van een zaal of het hele restaurant.

Onlangs zijn landhuizen met open haarden aan populariteit begonnen te winnen. Grijp de kans om op de hoogte te blijven van de mode en huur een huisje met zwembad en banketfaciliteiten. Je hoeft niet eens ergens heen, bel gewoon de ambtenaar van de burgerlijke stand aan huis! Dus in de winter breng je de hele bruiloft in warmte en comfort door, is dat niet geweldig? En aangezien het huis ook een zwembad heeft, kunnen gasten niet alleen dansen en genieten met heerlijk eten en drinken, maar zich ook vermaken bij het zwembad.

Stap 2

Vergeet de toastmaster niet. Deze persoon zal u helpen uw feest te organiseren volgens het originele scenario. U kunt bijvoorbeeld een evenement organiseren in de stijl van een wintersprookje of in de stijl van de bekende film "Irony of Fate". Een interessant en ongewoon idee dat zeker niet alleen door gasten, maar ook door uzelf zal worden gewaardeerd. Het zal voor iedereen heel ongewoon en leuk zijn. De lijst met entertainment kan zo'n rage bevatten als het beeldhouwen van sneeuwmannen voor een race: verdeel de gasten in teams en - laten we gaan! Daarnaast kun je er ook sneeuwballen en sleeën. Zet je fantasie aan en de toastmaster zal je helpen.

Stap 3

Wat betreft het ontwerp van de feestzaal, u kunt deze op een zeer organische en originele manier decoreren. Als u vóór de nieuwjaarsvakantie trouwt, zijn slingers, sneeuwvlokken, serpentijn en klatergoud relevant in de lijst met decoraties. Voeg blauw, donkergroen en rood, goud en zilver toe om de kamer te contrasteren; voeg decoraties toe in de vorm van kaarsen en kandelaars. Het zal een luxe plek blijken te zijn voor een huwelijksfeest.

Stap 4

Een besneeuwde natuurachtergrond is de beste optie voor een trouwfotoshoot! Natuurlijk kun je lange tijd geen foto maken door de kou, maar wat een fantastische foto's zullen dat zijn! Zelfs zomerfoto's zijn niet te vergelijken met zo'n schoonheid. Een fantastisch en prachtig gezicht - een bruiloftsstoet van sleeën en paarden. Gasten zullen zich zo'n huwelijksfeest nog heel lang herinneren.

Stap 5

Omdat de winter genadeloos ijskoud en laaiend is, zullen warme alcoholische dranken relevant zijn op de feesttafel. Het eerste dat in je opkomt is natuurlijk glühwein. Zorg er bij het organiseren van een feesttafel voor dat er in de eerste plaats warme vleesgerechten aanwezig zijn! Naast vlees kun je ook iets plantaardigs van warm serveren. Deze warme snacks helpen iedereen snel op te warmen en te herstellen van een ijskoude wandeling.

Aanbevolen: