Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Met Bloemen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Met Bloemen
Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Met Bloemen

Video: Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Met Bloemen

Video: Hoe Versier Je Een Feestelijke Tafel Met Bloemen
Video: Hoe Decoreer Ik Mijn Tafel? Leer Het In 5 Minuten. 2024, Maart
Anonim

Door de feesttafel met bloemen te versieren, willen we alle gasten die zich ter gelegenheid van de vakantie hebben verzameld, een plezier doen. Het feest zal plaatsvinden in een bijzondere feestelijke sfeer als er mooie bloemstukken op tafel staan. U kunt een professionele bloemist uitnodigen, of u kunt met uw eigen handen composities voor de feesttafel maken.

Hoe versier je een feestelijke tafel met bloemen
Hoe versier je een feestelijke tafel met bloemen

Noodzakelijk

  • -floristische oase voor verse bloemen;
  • -vazen;
  • -bloemen van verschillende grootte.

instructies:

Stap 1

Om de feesttafel met bloemen te versieren, moeten de volgende regels in acht worden genomen. Het kleurenschema van de composities moet worden gecombineerd met het tafelkleed en het servies. Denk er bij het maken van bloemstukken aan dat ze niet op menselijke ooghoogte mogen staan. De samenstelling moet lager of hoger zijn. Gasten moeten elkaar vrij kunnen zien. Als ze praten, mag niets hen storen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Bloemstukken mogen maar 1/5 van de feesttafel innemen. Als de tafel voor 8 personen wordt geserveerd, is één compositie voldoende. Als er meer dan 10 mensen aan tafel zitten, zijn er al twee composities nodig. Zet een ronde of rechthoekige compositie op tafel, dit hangt af van de vorm van de tafel. Voor een ronde tafel nemen we een ronde compositie, een rechthoekige tafel wordt versierd met een rechthoekige compositie.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

U kunt met uw eigen handen composities maken voor het decoreren van een feestelijke tafel. Snijd met een scherp mes de floristische oase op maat van de compositievaatjes. Dompel het in een bak met water. Wacht tot het vol is met water en naar de bodem zinkt. Plaats het daarna in de vazen of vaten die zijn voorbereid voor de composities. Snijd de bloemen schuin af met een scherp mes voordat u ze in een bloemenspons doet. Steek geen materiaal opnieuw in hetzelfde gat. Om de feesttafel met bloemen te versieren, gebruikt u bloemen van verschillende groottes voor composities: grote voor de basis, kleine voor het vullen van de achtergrond.

Aanbevolen: