Hoe Kies Je Een Slinger?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Slinger?
Hoe Kies Je Een Slinger?

Video: Hoe Kies Je Een Slinger?

Video: Hoe Kies Je Een Slinger?
Video: Free Bot Makes You $300 Passive Income (Free PayPal Money Online 2021) 2024, April
Anonim

Het is moeilijk om je een kerstboom of appartement voor het nieuwe jaar voor te stellen zonder een slinger. Tegenwoordig zijn er veel verschillende elektrische slingers voor elke smaak, maar hoe kies je de juiste, hoogwaardige en mooie uit deze variëteit?

Hoe kies je een slinger?
Hoe kies je een slinger?

instructies:

Stap 1

Bekijk de verpakking van de slinger: deze moet de fabrikant, het doel (straat, kerstboom, interieur), stroom en spanning vermelden. Er moeten instructies in de doos zitten, bestudeer het. Kijk ook naar het kleine label bij de vork - het kan ook belangrijke informatie bevatten.

Stap 2

Bepaal de maat van de slinger die je nodig hebt. Het hangt af van waar je het ophangt. Als het voor een boom is, dan zijn de hoogte en omtrek belangrijk. Maar controleer in ieder geval of de lengte van de draad van de stekker tot de laatste gloeilamp minimaal anderhalve meter is. Overweeg ook hoe de lampen moeten worden geplaatst - vaak of zelden. Sommige mensen geven er de voorkeur aan dat de hele boom in verschillende kleuren glinstert, terwijl anderen houden van een paar mysterieuze lichtjes die in de diepte fonkelen.

Stap 3

Selecteer de gewenste draadkleur. In de regel worden slingers gemaakt met groene draden, maar er zijn kunstmatige bomen van witte of zilveren kleur. Wanhoop niet - de draden zijn gemaakt in verschillende kleuren, het is gewoon gemakkelijker om groene te vinden. Je kunt een slinger met transparante koorden kopen om elke kerstboom of elk interieur te versieren. De doorsnede moet minimaal 0,5 vierkante millimeter zijn. Controleer ook hoe strak en flexibel de isolatie op de draden is. Kijk naar de plaats waar het snoer wordt aangesloten op de stekker, de lichten en de modusschakelaar - dit zijn probleemgebieden die vaak storingen veroorzaken. Druk op de zijkanten van de schakelaar - als u denkt dat het plastic dun is en op elk moment kan barsten, kunt u dit beter niet riskeren.

Stap 4

Kijk welke standen de slinger heeft en hoeveel er zijn. Er zijn veel verschillende opties, de lichten kunnen geleidelijk aan gaan en uitgaan, snel fonkelen, knipperen. Er zijn ook verschillende vormen van bollen: in de vorm van sterren, ballen, harten, bellen, sneeuwvlokken. Slingers met "antieke" kaarsen staan erg leuk in de kerstboom. Kies de vorm, kleur en maat van de lampen afhankelijk van het ontwerp van de kerstboom of het interieur. Als de slinger uit 18 of meer bollen bestaat, moet de set drie extra hebben, als het minder dan 18 heeft, dan twee.

Stap 5

Kies je voor een slinger voor buiten, controleer dan de vochtbescherming van de lampen. Kijk naar de markering - deze moet een markering hebben van IP 23. Het is gevaarlijk om op straat een slinger te gebruiken die niet beschermd is tegen water.

Aanbevolen: