Hoe Lingerie Kiezen Voor Een Bruiloft

Hoe Lingerie Kiezen Voor Een Bruiloft
Hoe Lingerie Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Lingerie Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Lingerie Kiezen Voor Een Bruiloft
Video: Snoepwinkel voor de allerrijksten | Hoe heurt het eigenlijk? 2024, Mei
Anonim

De moderne bruid is gewoon verplicht om tot in de kleinste nuances over haar trouwbeeld na te denken. Alles is er belangrijk in: kleding, kapsel, make-up, schoenen, manicure. Maar misschien wel het belangrijkste is de juiste keuze van trouwlingerie. Deze keuze bepaalt ook hoe de trouwjurk bij de bruid zal staan, en hoe comfortabel ze zich zal voelen op haar eigen bruiloft.

Hoe lingerie kiezen voor een bruiloft
Hoe lingerie kiezen voor een bruiloft

De lingerie van de bruid moet comfortabel zitten

Er wordt aangenomen dat de bruid op haar bruiloft actief moet zijn: dansen, deelnemen aan wedstrijden, enz. Daarom mag ondergoed haar bewegingen niet belemmeren.

Strings zijn niet de beste optie. Ze zijn meer geschikt als de kleding strak zit en de contouren van het linnen niet zichtbaar zijn onder de weelderige trouwjurk. Daarom is het beter om slip-shorts te dragen - kant of transparant: ze zijn zowel mooi als comfortabel.

Exquise lingerie voor de bruid

We mogen de schoonheid van trouwlingerie niet vergeten. De meest verfijnde is meestal lingerie. Trouwens, het zal helpen om eventuele gebreken in het figuur van de bruid te verbergen.

Witte trouwlingerie wordt als klassiek beschouwd. Het is in harmonie met het hele beeld van de bruid, want de meeste meisjes kiezen nog steeds voor een witte jurk voor een bruiloft.

Sommige bruiden, die de bruidegom op hun huwelijksnacht willen verrassen, dragen felgekleurd ondergoed. Hier kun je een beetje vals spelen: trek iets comfortabels en vertrouwds voor jezelf aan onder een trouwjurk en trek na de ceremonie 's avonds ander ondergoed aan - extravagant en adembenemend.

Over korsetten en bh's

Een goede beha zal de bruid helpen om de vorm van haar borsten succesvol te accentueren. Push-up bh's zijn populair bij moderne bruiden, die de vorm visueel vergroten, waardoor ze nog verleidelijker worden.

Een goed gekozen korset helpt ook bij het creëren van een prachtige bruiloftslook: de bruid ziet er slanker en romantischer uit. Voeg hier nog mooie handschoenen en kousen aan toe - en de pasgetrouwde is onweerstaanbaar!

Om ervoor te zorgen dat het gezinsleven niet saai en routineus wordt, is het noodzakelijk om vanaf het begin te leren hoe je je man kunt verbazen en verrassen - vanaf de eerste huwelijksnacht. En wat helpt bij dit meer dan voortreffelijk ondergoed? Daarom moet je het serieus kiezen, nadenken over elke nuance, elk detail. Nu is het assortiment lingerie zeer divers, dus moderne bruiden hebben veel mogelijkheden om te kopen wat het beste bij hen past.

Aanbevolen: