Huwelijksverjaardag 15 Jaar - Glazen Bruiloft

Huwelijksverjaardag 15 Jaar - Glazen Bruiloft
Huwelijksverjaardag 15 Jaar - Glazen Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 15 Jaar - Glazen Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 15 Jaar - Glazen Bruiloft
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, Mei
Anonim

Het symbool van de 15e verjaardag van het gezinsleven is glas en kristal. Het herinnert aan de kwetsbaarheid van relaties, zelfs als ze door tijd en moeilijkheden zijn beproefd, dat het in het huwelijk, net als in oorlog, niet wordt geaccepteerd om te ontspannen, anders kun je alles vernietigen dat al zoveel jaren met ongelooflijke spanning is opgebouwd met één onvoorzichtige beweging of stap opzij.

Huwelijksverjaardag 15 jaar - Glazen bruiloft
Huwelijksverjaardag 15 jaar - Glazen bruiloft

Man en vrouw zijn transparant voor elkaar, de motieven van handelingen en daden zijn duidelijk. Het is gemakkelijker om compromisoplossingen te vinden voor controversiële kwesties, die in de loop der jaren niet minder worden. Maar mensen veranderen, stemmen af op de algemene golf, staan open voor dialoog en zijn bereid om te luisteren.

Hoe markeren?

15 jaar is een goede reden om een feest te organiseren, familieleden, kinderen, goede vrienden te verzamelen aan één feestelijke tafel, sprankelend van de overvloed aan glaswerk en kristallen glazen. De gewoonte die ons uit de oudheid is overgeleverd, nodigt echtgenoten uit om glazen uit te wisselen en het feest voort te zetten tot het eerste gebroken glas. Gelukkig natuurlijk. Het is beter om een zaal te kiezen voor een feest dat ruim en goed verlicht is, een uitstekend alternatief waarvoor in de zomer een tent in de natuur of een groot tuinhuisje is. Een sneeuwwit tafelkleed, witte bloemen, lichte kleding van gasten met transparante versieringen, ballonnen - alles moet de schoonheid, lichtheid en plechtigheid van het moment benadrukken. De wals van de helden van de dag kan een goed hoogtepunt van de vakantie zijn.

Wat te dragen?

15 jaar na de bruiloft kan de vrouw zich haar jeugd weer herinneren en een witte jurk in de Griekse stijl aantrekken, en voor de man, zo niet een wit pak met een eb, dan tenminste een lichte vlinderdas.

Wat cadeau doen?

De verspreiding van glasblazende producten en kristallen schalen, vazen, beeldjes, kroonluchters is zo immens dat het tijd is om te puzzelen over hoe je in al deze overvloed over één ding kunt beslissen. Interessanter is het geschenk van een auteur uit een of ander exotisch land dat gespecialiseerd is in glas.

Tradities uitvinden

Waarom gaan de echtgenoten niet naar een glasblazerij of een kristalmuseum, of proberen ze gewoon te schaatsen in een ijspaleis? Of misschien, als je een muzikale opleiding en gehoor hebt, probeer te spelen op glazen of flessen water?

Welke verrassing je ook voorbereidt voor je gasten - een muzikaal nummer, dans of miniatuur, het feit dat je de vijftiende huwelijksverjaardag viert is op zich al geweldig, respect waard en een goed voorbeeld om te volgen.

Aanbevolen: