Top Beste Cadeaus Voor De Dag Van De Leraar

Top Beste Cadeaus Voor De Dag Van De Leraar
Top Beste Cadeaus Voor De Dag Van De Leraar

Video: Top Beste Cadeaus Voor De Dag Van De Leraar

Video: Top Beste Cadeaus Voor De Dag Van De Leraar
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Wereldlerarendag wordt sinds 1996 in meer dan honderd landen over de hele wereld gevierd. Dit is niet alleen een feestdag voor opvoeders, maar een reden om na te denken over het belang ervan. En natuurlijk een reden om aan een cadeau te denken.

Top beste cadeaus voor de dag van de leraar
Top beste cadeaus voor de dag van de leraar

Wanneer is de Dag van de Leraar?

In Rusland wordt sinds 1994 de Dag van de Leraar gevierd op 5 oktober, tot die tijd viel de feestdag op de eerste zondag van oktober, niet gebonden aan een datum.

In Wit-Rusland, Kirgizië, Letland, Moldavië en Oekraïne wordt de feestdag gevierd op de eerste zondag van oktober. In Oezbekistan - 1 oktober. In Estland, Armenië en Azerbeidzjan wordt de Dag van de Leraar gehouden op dezelfde tijd als in Rusland - 5 oktober.

We hebben de data bedacht. Een dergelijke gebeurtenis kan niet worden genegeerd. Al twee weken van tevoren praten scholen over en bereiden ze zich voor op de vakantie. Studenten tekenen muurkranten, regelen concerten en geven cadeaus.

Wat geef je een leraar?

1. Het meest populaire cadeau zijn bloemen. Er worden ongeveer evenveel boeketten naar school gebracht als op 1 september, maar dat maakt het cadeau niet erger. Bovendien komt er vaak nog een ander cadeautje bij het boeket. Benader de keuze van een boeket zorgvuldig: neem niet het eerste dat langskomt of vertrouw bij deze keuze niet op de verkoper, zeker niet als je geen kant-en-klaar boeket neemt, maar bloemen apart. Later zul je merken dat sommige bloemen van slechte kwaliteit zijn.

image
image

U kunt afwijken van de gebruikelijke normen en niet zomaar bloemen in een cellofaan of papieren wikkel nemen, maar een bloemstuk bestellen. Zo zal uw geschenk zeker opvallen tegen de achtergrond van de rest van de rozen en chrysanten, helaas in bijna identieke verpakkingen. Daarnaast kan de floristische samenstelling een zelfstandig cadeau zijn waar geen toevoegingen voor nodig zijn.

image
image

Boeketten kunnen ook worden aangeboden aan mannelijke docenten. Als u zich tot de bloemist wendt, verduidelijkt u dat het boeket voor een man is bedoeld en wanneer u het resultaat krijgt, zult u zien dat mannelijke en vrouwelijke boeketten verschillend zijn.

2. Briefpapier. Een zeer goed cadeau voor de leraar. Alleen moeten ze echt van hoge kwaliteit en goed zijn. Geen gekleurde pennen of een setje stiften, maar organizers, stijlvolle accessoires of pennen van goede firma's. Houd er bij het kiezen van uw briefpapier rekening mee dat het cadeau voor een volwassene is, niet voor een kind.

image
image

3. "Cadeautje voor de klas." Je hoeft geen persoonlijk cadeau te geven. Als je een geschenk geeft dat nodig is voor de klas, zal de leraar het graag accepteren en alleen maar blij zijn! Helaas wordt deze vreugde veroorzaakt door het gebrek aan financiering voor onderwijsinstellingen. Natuurlijk niet overal, maar in sommige regio's. Docenten controleren vaak hun notitieboekjes in de klas om te voorkomen dat ze werk mee naar huis nemen. Hier kan een goede bureaulamp goed van pas komen. Je kunt je favoriete leraar ook een comfortabele stoel geven, een bord voor notities en aankondigingen, een wandklok of potplanten.

image
image

4. Speciale items voor Teacher's Day-cadeaus. Het kan een mok zijn met felicitaties voor de vakantie, een gegraveerde flashdrive, de naam van de leraar. Er is zelfs een gepersonaliseerde thee "Happy Teacher's Day!" en dezelfde set honing. Overigens kunnen pennen of dagboeken ook gegraveerd worden.

5. Geschenken van belang. Deze optie is geschikt voor degenen die goed communiceren met de leraar en zich bewust zijn van zijn persoonlijke interesses. Je kunt hem items geven die verband houden met de discipline die hij doceert of iets dat nuttig zal zijn in zijn hobby's.

Aanbevolen: