Welke Professionele Feestdagen Worden Er In Juli Gevierd In Oekraïne?

Inhoudsopgave:

Welke Professionele Feestdagen Worden Er In Juli Gevierd In Oekraïne?
Welke Professionele Feestdagen Worden Er In Juli Gevierd In Oekraïne?

Video: Welke Professionele Feestdagen Worden Er In Juli Gevierd In Oekraïne?

Video: Welke Professionele Feestdagen Worden Er In Juli Gevierd In Oekraïne?
Video: Zlata Ognevich - Gravity (Ukraine at Eurovision 2013) 2024, Mei
Anonim

Julivakanties die in Oekraïne worden gevierd, kunnen worden onderverdeeld in internationaal en professioneel. Sommige worden op een bepaalde vaste dag gevierd, bijvoorbeeld Werelddag van de Architectuur, de Dag van de Onderzoeker in Oekraïne. Anderen worden gevierd op de eerste, tweede of andere zondag in juli. Dus de tweede zondag is Vissersdag in Oekraïne.

Professionele vakanties van Oekraïne in juli
Professionele vakanties van Oekraïne in juli

Feestdagen in Oekraïne, gevierd op bepaalde dagen van juli

Op 1 juli vieren mensen met een van de meest creatieve beroepen - architecten, hun vakantie. De feestdag heet Wereld Architectuur Dag. Opgericht in Oekraïne in 1995 bij presidentieel decreet. Hoewel sinds 1996 de internationale feestdag samenvalt met de Internationale Dag van de Huisvesting en wordt gevierd in oktober, op de eerste maandag.

Een andere professionele vakantie voor mensen met een van de meest nauwgezette en moedige beroepen is de Investigator's Day in Oekraïne. Ze hebben elke dag te maken met andermans verdriet en verlies.

2 juli is de Internationale Dag van de Sportjournalist. Sportjournalisten zijn mensen die een gezonde levensstijl en een geest van fair play promoten. Gevierd sinds 1924.

4 juli - Dag van de forensisch expert van Oekraïne. Geïntroduceerd op 10 juni 2009. Het onderzoek bestaat uit het bestuderen van materialen en het uitbrengen van deskundigenadviezen, op basis waarvan de omstandigheden van het geval worden vastgesteld. Specialisten-experts hebben kennis op vele gebieden van wetenschap en technologie.

12 juli is de Dag van de Fotograaf.

Volgens de legende gaf Sint Veronica een stuk canvas aan Jezus, die zou worden geëxecuteerd. Op dit stuk stof is voor altijd het beeld van Christus afgedrukt. De paus, 2000 jaar later, riep St. Veronica's Day uit tot Wereldfotograafdag.

Op 16 juli wordt een van de meest populaire professionele feestdagen gevierd - Accountantsdag in Oekraïne. Gevierd sinds 2004 als erkenning voor de verdiensten van accountants bij het nemen van succesvolle managementbeslissingen.

Op 17 juli, op de verjaardag van de beroemde reiziger N. N. Miklukho-Maclay, wordt de Dag van de Etnograaf gevierd. Op deze dag worden meestal inwijdingen gehouden van neofieten, mensen die voor het eerst op etnografenexpedities gingen.

20 juli - Internationale schaakdag. De feestdag wordt sinds 1924 gehouden door de beslissing van de World Chess Association.

26 juli - Dag van de parachutist. Niet officieel goedgekeurd, maar alom gevierd in de kring van aanhangers. De datum valt samen met de eerste parachutesprongen in juli 1930 in de buurt van Voronezh.

Op 28 juli vieren PR-mensen de vakantie, wiens werk op officieel niveau werd erkend. Imagovorming, belangenbehartiging van een bedrijf of individu, contacten met de media in het moderne bedrijfsleven en de politiek zijn gewild.

Feestdagen gevierd in het weekend in juli

De Dag van de Samenwerking wordt gevierd op de eerste zaterdag in juli. De feestdag werd in 1992 ingesteld door de Algemene Vergadering van de VN.

Twee professionele feestdagen vallen op de eerste zondag van juli. Dag van de luchtverdedigingstroepen van Oekraïne en de dag van de arbeiders van de zee- en riviervloot. Luchtverdedigingstroepen zijn onmisbaar om de defensiecapaciteit van het land te waarborgen. De feestdag wordt sinds 1992 gevierd. Sinds 2008 heeft het presidentsdecreet de dag van de rivier- en zeevlootarbeiders en de dag van de marine van de strijdkrachten van Oekraïne goedgekeurd. Afgekort - Dag van de vloot.

De tweede zondag in juli is de dag van de visser van Oekraïne, werknemers in de visindustrie Het wordt sinds 1995 gevierd in Oekraïne.

De Dag van de Metallurgen van Oekraïne wordt op de derde zondag van juli op grote schaal gevierd in de industriële regio's van Oekraïne. Met vuurwerk en festiviteiten, beurzen en concerten in steden waar metallurgische fabrieken actief zijn.

Het belang van systeembeheerders in elk bedrijf of onderneming is enorm, daarom wordt sinds 2000 de professionele feestdag van systeembeheerders gevierd.

Het belangrijkste is om de systeembeheerders op deze dag een kopje of muis te geven en ze te verzekeren van je onbaatzuchtige liefde voor hen. Dan kun je tot de volgende vakantie in alle rust werken op je kantoorcomputer.

Op de laatste zondag van juli vieren arbeiders van handel en openbare catering van Oekraïne de feestdag. Het is van hen dat soms ons goede humeur en onze eetlust afhangen. Vergeet ze daarom niet te feliciteren, alstublieft met een vriendelijk woord.

Aanbevolen: