Hoe De Kerstman Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kerstman Te Kiezen?
Hoe De Kerstman Te Kiezen?

Video: Hoe De Kerstman Te Kiezen?

Video: Hoe De Kerstman Te Kiezen?
Video: 10 Keer Dat De Kerstman Tijdens Kerst Op Camera Is Vastgelegd 2024, Mei
Anonim

Een echte kerstman is een tovenaar die een vakantiesfeer voor een kind zal creëren. Daarom moeten ouders volledig vertrouwen hebben in de persoon die naar de baby zal komen in de vorm van deze tovenaar. Het is noodzakelijk om een moeilijke keuze te maken uit een groot aantal aangeboden diensten en niet te vergissen, zodat ons kind zo lang mogelijk in een sprookje blijft geloven.

Hoe de Kerstman te kiezen?
Hoe de Kerstman te kiezen?

instructies:

Stap 1

Begin met de voorbereidingen om de kerstman van tevoren te bestellen, anderhalve maand van tevoren. Op dit moment zijn de prijzen lager en is er meer keuze. En de week voor de vakantie zijn er helemaal geen gratis entertainers. Vraag eerst aan je vrienden en kennissen, misschien heeft een van hen de kerstman uitgenodigd voor zijn baby en was tevreden. Vraag naar het telefoonnummer van dit bureau. Raadpleeg het internet, op ouderforums vindt u de maximale hoeveelheid informatie die van belang is over dit onderwerp.

Stap 2

Stel op basis van uw zoekopdracht een lijst samen met de populairste vakantiebureaus. Bekijk eerst hun webpagina's. Serieuze bedrijven besteden veel aandacht aan hun middelen. Als de camping je bevalt, bel dan het bedrijf en vraag de beheerders uitgebreid naar het vakantieprogramma, de voorwaarden en de prijzen. Vraag naar eventuele nuances die u interesseren. Een specialist moet rustig alle, zelfs de meest lastige vragen beantwoorden. Houd er rekening mee dat u bij een goed bureau zeker moet vragen naar de leeftijd van de baby, zijn karakter, hobby's en uw wensen.

Stap 3

Vraag de manager naar de mogelijkheid van een voorgesprek met de artiesten. Tegelijkertijd kom je erachter of dit bureau een kantoor heeft. Ontmoet de artiesten, bekijk hun kostuums, ontdek de details van het nieuwjaarsprogramma. Als dit niet mogelijk is, vraag dan om een foto van de kerstman te sturen. Kies een lange, statige artiest met een luide, dreunende stem. Stel je de verwarring voor van een kind wanneer, in plaats van een grote kerstman, een kleine slanke oom in een rood gewaad met een rustige stem naar hem toe komt.

Stap 4

Bekijk het pak van dichterbij, het moet er rijk uitzien. Noodzakelijkerwijs - een bontjas van rode, blauwe of zilveren kleur, vilten laarzen of slimme laarzen, een weelderige en lange baard. Onvervangbare attributen zijn een mooie glimmende staf en een grote kleurige tas met cadeautjes.

Stap 5

Als de Kerstman bij het Sneeuwmeisje is, lees dan ook over haar uiterlijk en kostuum. De kleindochter van de eigenaar van het nieuwe jaar zou een jong meisje moeten zijn, in een bontjas, bontmuts en witte laarzen. De beste tandem is wanneer de kerstman wordt gespeeld door een acteur en Snegurochka wordt gespeeld door een leraar, dan presteren ze perfect tijdens de nieuwjaarsvakantie.

Stap 6

Vertel ons over uw wensen, spreek het programma van de voorstelling af met de beheerder of de artiesten zelf. Het hangt af van de leeftijd van de kinderen en financiële mogelijkheden. Meestal wordt een klassiek scenario voor verschillende leeftijden en exclusieve opties aangeboden. Voor een kind van 2-3 jaar is een standaard felicitatie van een half uur en het aanbieden van geschenken voldoende. Voor oudere kinderen kunt u een thematisch, ongewoon feest kiezen.

Stap 7

Wanneer je een bureau kiest, plaats dan direct een bestelling, voor een bepaalde dag en uur. Zorg ervoor dat u het bedrijf aan de vooravond van deze dag terugbelt en de tijd opnieuw opgeeft.

Aanbevolen: