Hoe Versier Je Een Doos

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Doos
Hoe Versier Je Een Doos

Video: Hoe Versier Je Een Doos

Video: Hoe Versier Je Een Doos
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Wie van ons houdt er niet van om cadeautjes te krijgen?! Groot en klein, chic en ingetogen, grappig en handig, met of zonder hem. Maar er is ook een speciale categorie burgers die graag geschenken geven en daarin niet alleen geld investeren, maar ook hun ziel. Deze categorie van eenvoudige romantici krijgt onvergelijkbaar plezier, terwijl ze de oogverblindende uitstraling van de ogen, vreugde en verrukking aanschouwen. Dit zijn mensen - meesters van glimlachen en een goed humeur, die weten hoe ze een eentonige routine in een vakantie kunnen veranderen.

Cadeau
Cadeau

instructies:

Stap 1

Een cadeau kiezen is een kunst. Niet minder vindingrijkheid is vereist bij het kiezen van een manier om het te presenteren. En hoe belangrijk een mooie verpakking is, behoeft geen betoog. Inderdaad, in dit hele proces is het effect van verrassing belangrijk, een moment van mysterie, een soort raadsel.

Stap 2

Hoe versier je een geschenkdoos? Als je niet tot de categorie van "ambachtslieden" behoort, zijn er niet zo veel opties: verpakken in cadeaupapier of folie, binden met een lint, alles vergezeld van een originele ansichtkaart. En voor degenen die niet vies zijn van een beetje knutselen, veel leuke indrukken krijgen en geven, zijn er eindeloze manieren om hun creativiteit te tonen.

Stap 3

Bepaal eerst wat de belangrijkste focus zal zijn, op het ontwerp van de doos zelf of op de selectie van accessoires ervoor. Wat betreft de doos, deze kan worden geplakt met gekleurd papier, waarbij de combinatie van kleuren, materialen en geometrie kan worden gevarieerd. U kunt elementen van borduren, appliqueren, reliëf, papier-maché of origami gebruiken. Trouwens, de doos zelf kan in origami-stijl worden gemaakt, het ziet er heel origineel uit. Je kunt een geweldig ornament maken van verschillende "losse" materialen door ze op lijm of vernis te plaatsen, variërend van allerlei soorten granen, granen en peulvruchten en eindigend met zand, schelpkruimels en andere.

Stap 4

Onthoud dat slim geselecteerde accessoires zelfs een gewone gewone doos kunnen transformeren. Dit kunnen chique strikken zijn of bloemen van karton en gekleurd papier, bijvoorbeeld sierlijke kleine roosjes die gemakkelijk van smalle gekleurde strepen kunnen worden gedraaid en in een willekeurig patroon weven. Ze kunnen ook worden gemaakt van smalle linten en elk geschikt materiaal. Maar als je besluit jezelf te overtreffen, probeer dan de quillingtechniek met gekleurd papier of plakband.

Stap 5

Heb geen spijt van de tijd die je hebt doorgebracht, het zal meer dan zijn vruchten afwerpen met zoete momenten van voldoening en een lange herinnering aan jezelf achterlaten.

Aanbevolen: