Zo Vier Je 23 Februari Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 23 Februari Op Het Werk
Zo Vier Je 23 Februari Op Het Werk

Video: Zo Vier Je 23 Februari Op Het Werk

Video: Zo Vier Je 23 Februari Op Het Werk
Video: Rotterdam Onderweg - 23 februari 2024, Mei
Anonim

Het vieren van speciale kalenderdagen op het werk bevordert vriendschappelijke relaties met collega's, teambuilding en een comfortabelere kantooromgeving. Verdediger van het Vaderlanddag is geen uitzondering.

Zo vier je 23 februari op het werk
Zo vier je 23 februari op het werk

instructies:

Stap 1

E-mail uw mannelijke collega's 's ochtends met vakantiegroeten. Het is toegestaan om dit in poëtische vorm te doen. Maak desgewenst vooraf ansichtkaarten of koop kant-en-klare.

Stap 2

Hang posters met relevante thema's langs de muren van je kantoor. Ontwerp een muurkrant in de stijl van een militaire eenheid, met als hoofdrolspelers je mannelijke collega's. Lijm foto's van mannen op de lichamen van beroemde mensen en maak er grappige inscripties onder. Als alternatief ziet het hoofd van de bewaker er geweldig uit op de schouders van de kabouter en past de hoofdaccountant perfect in de UAZ.

Stap 3

Denk na over het thema van de avond. Je kunt het organiseren in de stijl van een militaire parade, oefeningen, training in een militaire instelling met grading.

Stap 4

Nodig de mannen uit in het winkelcentrum om bijvoorbeeld te biljarten of bowlen. Of je kunt iedereen kaartjes geven voor hockey of voetbal, maar doe dit alleen als je zeker bent van de sportverslavingen van je collega's.

Stap 5

Tel hoeveel mannen er in uw organisatie zijn. Geef elk individu een individueel geschenk. Als uw systeembeheerder bijvoorbeeld dol is op computerspellen, geef hem dan een nieuw product uit de game-industrie. Voor een hockeyfan, presenteer een sjaal, een hockeystick. Bepaal vooraf het bedrag dat je aan cadeaus kunt besteden en tel op tot het hele damesteam. Ga daarna gerust shoppen. Bestel, als de tijd het toelaat, T-shirts met foto's van mannelijke collega's of mokken met gepersonaliseerde inscripties. Geef de manager een drankje, een met leer bekleed notitieboekje, een pen of een merkportfolio.

Stap 6

Dek een feestelijke tafel voor je mannelijke collega's. Je kunt eten van thuis meenemen, bestellen in een café met bezorging, of boodschappen doen in de winkel en een buffet organiseren op kantoor. Denk samen met het vrouwelijke deel van het team na over het menu, dit kun je toevertrouwen aan de meest verantwoordelijke medewerker, alcohol kopen. Naar de natuur gaan? Koop vlees in ongeveer een dag en heb tijd om het te marineren, je kunt rondkomen met worstjes of kip, die je op de grill kunt grillen. Leer een paar toosten op mannen, gedichten.

Stap 7

Bedenk interessante vermakelijke wedstrijden voor de titel van de meest creatieve, hoffelijke, creatieve, intelligente, vindingrijke en gevatte man in het bedrijf, verander het kantoor in een militair rekruteringskantoor en organiseer een ronde onder de "dokters", in de waarvan de vrouwelijke vertegenwoordigers van het bedrijf de rol zullen spelen. Organiseer Olympische Spelen met medailles, etc.

Aanbevolen: